Günlük, Son Yazılar

Usame Bin Ladin Ölmedi, Yaşıyor!

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Lamborghini-Gallardo-in-front-of-the-House

CIA ajanı olarak görev yapan, bildiğimiz adıyla Usame Bin Ladin, yıllardır sürdürdüğü Müslüman ülkeleri diğer ülkelere karşı düşman gösterme faaliyetlerini ( … ) başarı ile tamamlayarak ülkesine geri döndü.

Ülkesinin ve inandığı dinin çıkarları doğrultusunda yıllardır Müslümanları cahil, katil, düşman olarak göstermek adına yürüttüğü çalışmaları tamamlayarak ülkesine başarılı bir operasyonla burnu bile kanamadan geri getirilen Usame Bin Ladin, ABD hükümeti tarafından yüksek şeref madalyası ile ödüllendirildi.

Müslüman ülkelere karşı yapmış olduğu başarılı karalama çalışmaları ve oluşturmuş olduğu savaş bahanesi ortamı karşılığında ABD hükümeti tarafından hesabına aktarılan para ile kendisine son model Lamborgini Diablo alan Usame Bin Ladin, Miami deki havuzlu lüks villasında, korumaları ve güzel bikinili kızların hizmeti nezaretinde dinleniyor.

Havuz kenarında uzandığı şezlongun yanı başında ki masasının üzerinde viski bardağı ile birlikte kabartma harflerle işlenmiş el yazması İncil gözlerden kaçmadı.

Usame Bin Ladin in yıllardır fotoğraflarda alıştığımız görüntüsünün aksine, sakalını tıraş ettiği, saçını kestirdiği ve taradığı, eski entari tarzındaki elbisesini de çıkararak beyaz spor ayakkabı, mavi kot pantolon ve beyaz bir t-shirt giydiği görüntülendi.

Zaten ülkesine döndükten sonra teşekkürlerini kabul etmek için gittiği Beyaz Sarayda da; yüzünün sinekkaydı tıraşlı, saçının kesilmiş ve düzgünce geriye doğru taranmış, üzerinde de siyah takım elbise olduğu gelen haberler arasındaydı.

İşte bu benim haberim.

Ve böyle olduğuna da eminim!

Sanılanın aksine Usame Bin Ladin ölmedi…

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.