iyi melek kötü melek
Günlük, Son Yazılar

Seçilmişlere Özünden Nasihatler

Paylaş; başkaları da faydalansın!

iyi melek kötü melek

Milletvekili, milletin vekili, milletinin vekili, millet adına vekillik edecek kişi, millet adına büyük mecliste vekillik yetkisi elde etmiş kişi, milletin kendisini temsil etmesi için vekillik verdiğini tasdik ettiği kişi, milletin sorunlarının çözülmesi için vekilliğini onayladığı kişi, milletin temsilcisi, milleti temsil edecek kişi, milletin sorunlarını büyük meclise taşıyarak bu sorunlara kesin çözüm bulduracak kişi, milletin sorunlarını çözecek olan kişi, milleti temsil etme vasfına erişmiş kişi, milleti için kendini feda edecek yüce insan, milletin inandığı kişi,

Türkiye Cumhuriyeti adına her türlü kararın alınacağı ceylan derisi koltuklar üzerinde oturacak olan sayın seçilmişler; o koltuklar sizlere geçici olarak verildi, orada baki değilsiniz. Kendi çıkarınıza olan işleri yapasınız, cebinizi doldurasınız, çevrenize devletin imkânlarını peşkeş çekesiniz, geleceği soyadınız çevresinde oluşturasınız, sizi seçen halkı unutasınız, sefil edip; bir kuru ekmeğe, bir torba kömüre muhtaç bırakasınız, hak ettiklerini vermeyesiniz, yalvartasınız, bağımsızlığın ne demek olduğunu çok iyi bilen bayrağı ayaklar altında ezdiresiniz… diye seçmenler oylarını kullanmadı.

O koltukta oturur iken sahip olduğunuz unvanın hakkını vermeniz için vatandaşlar sizi oraya gönderdi.

Eyy Partilerin başkanları o koltuklarda partinizi, düşüncenizi ileri aşamalara taşımak için bulunuyorsunuz. İktidarda olmanız ya da muhalefette olmanız önemli değil. Önemli olan sahip olduğunuz makamın hakkınızı verebilmeniz.

Eğer inanıyorsanız kendinize; işte ben ülkem için, vatandaşım için bunları yapabilecek vasıfta biriyim! Diyebiliyorsanız, buyurun koltuk sizin.

Şayet içinizde küçücükte olsa bir tereddüt var ise bırakın gidin, o koltuklara ülkesi için her şeyi yapabilecekler otursun!

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.