Türk vatanseverler
Günlük, Son Yazılar

Kırmızıdır Bu Toprağın Rengi

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Türk vatanseverler

Kırmızıdır 36 42 kuzey enlemleri, 26 45 doğu meridyenleri arasındaki bu toprağın rengi, Anadoludur adı kandır, gözyaşıdır hamuru; hep böyle olmuştur tarihin başlangıcından beri; acısı hiç bitmemiştir, yönetenler düşmanlara el pençe divan basiretsiz, yönetenleri seçenler boyunları önünde – kaderci anlayışla her şeyi kabullenir bencil, diğer herkes de olanları sadece izleyip boş laflar konuştuktan sonra da hiç bitmeyecektir.

Milyonlarca ruha güzel güzel ev sahipliği yapan bu topraklar üzerinde 13 tane nedir ki; daha milyonlarcasına vatan evladının gencecik yaşlarında kucağını açmışken, açıyorken bu gidişle daha da açacakken kara kara… acıların acısını yaşayan anaların, babaların, biraderlerin, bacıların, yarlerin acılarına empati kuramayan BİRİLERİNE göre!

Güçsüzlüğüne gelmez, zayıf düşenini affetmez A N A D O L U!

Sizler hain düşmanlara bu vatanı geçemeyeceksiniz dediniz, kanıtlanmıştı pekiştirdiniz, ruhunuzu cennet bahçelerine bıraktınız da; o bildik birileri yine aynı bildik boş sözlerini söylediler durdular flash acil toplantının ardından… Bir sızı saplandı içime!

Başım dik, göğsüm kabarık, selam size aziz vatanın toprağı böldürmez kahramanları, RUHUNUZ ŞAD, MEKÂNINIZ CENNET, SABIR AİLELERİNİZİN OLSUN.

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.