büyük göğüslü güzel kadın
Bilgi Havuzu, Günlük, Son Yazılar

Kadınların Park Edememesinin Nedeni Bulundu

Paylaş; başkaları da faydalansın!

büyük göğüslü güzel kadın

Hepsini aynı kefeye koymamız çok büyük bir hata olsa da, bir gerçek var ki göz ardı edilemez; kafalarından aynı anda bir sürü şey geçtiğinden dolayı kadınlar trafikte erkeklere nazaran daha dikkatsiz, daha kontrolsüz, ve bunların sonucu olarak da daha çok hataya meyilli.

Park edememenin nedeni göğüsler

Alman araştırmacılar, kadınların araba park etmede kötü olduklarını bilimsel olarak kanıtladı. Ruhr Üniversitesi araştırmacıları 65 kişiden arabalarını park etmelerini istedi.

Kadınların erkeklere göre 20 saniye daha fazla sürede park ettikleri görüldü. Bazı kadınlar, paralel parkta arkaya dönüp bakarken, göğüslerinin dönmelerini engellediğini söylerken, bir kadın 21. denemesinde testi geçebildi. İngiltere’de bulunan Sürücülük Standartları Kuruluşu ise, geçen yıl ehliyet testinde ayna kullanamadığı için başarısız olan 170 bin kadından 55 bininin paralel olarak park edemediğini açıkladı. Erkeklerin ise direksiyon başına geçince testeron hormonu seviyesinin arttığı gözlendi. 40 bin erkek aşırı hız yüzünden, 30 bin 500 erkek de trafik ışıklarına dikkat etmediği için sınavda başarısız oldu.

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.