Felsefe, Günlük, Son Yazılar, Vatandaşlık

Son Haber; 24 Değil 87 Şehit…

Paylaş; başkaları da faydalansın!

önce vatan

1de olsa, 24 de olsa, 87de olsa şehit sayısı, hepsi bu vatanın evladı değil mi, hepsi bizim kıçımızı kollamak için içmediler mi şahadet şerbetini … Yoksa sizin için bu böyle değil mi?

24 değil de 87 şehit olsaydı eğer; daha mı çok üzülürdük, daha mı çok akardı göz yaşımız!

Bir haber gelmiyor saldırının ardından artık, 2 gün geçti. Belli bir saatte ve nasıl bir direktif verildiyse ajanslara!
Askerlerimiz Kuzey Irak’ a da girdi, yani artık sınırlarımızın da dışındayız, inşallah dağı, taşı boşu boşuna kurşun yağmuruna tutup, bom bom bombalamıyoruzdur göstermelik de, inşallah kanlı canlı hainleri avlıyoruzdur. Ama az önce Genelkurmay Başkanlığı’ nın açıklamasını okudum; Operasyon çoğunlukla Çukurca da gerçekleşiyor diye, sınırdan öteye 1 kaç bölgede hareketlilik var. Yani yine girememişiz neden korkuyorsak, bordo berelilerde kandilin yakınlarında konuşlanmış değil, yani yine akan kanlarımız yerde kalacak.

Alelacele memleketlerine gönderildi şehitlerimizin naaşları. Bir tören dahi yapılmadı arkalarından; hani her zaman yapılırdı da? Ayını acelelikle defin edildiler.

Polislerimiz hırsızı, tecavüzcüyü, katili bıraktılar BDP binalarını korudular. Aman olaylar çıkmasın, aman olaylar büyümesin, aman Türkler aman sabır sabır!

Basın mensupları ile toplantı yapıldı, kimsenin ağzını bıçak da açmıyor artık. Ne basılı basında, ne televizyon haberlerinde ne de çağımızın en çok takip edilen ürünü anlık değişen bilgileri ile internette.

Aman kameraman arkadaşlar, artistler, lüx arabalar, güllük gülüstanlık görüntüleri çekmek varken herkesi uyutacak, yüzünde gülümseme, kim kiminle nerede düzüşmüş şok şok şok diye şöyle orası burası görünen, reyting sağlayacak şeyler çekmek varken neden çekiyorsunuz o şehidimizin ailesinin acısını, şimdi diğer Türkler o acıyı görüp yerinde dururlar mı? Aman ha basarlar parti binalarını, öldürürler Kürtçe konuşanları, kırarlar parmaklarını zafer işareti yapanların. Hani kapatın kameraları yaw. Çekmeyin! Yoksa intikam için halkımız silahlanır da nasıl anlatırız bunu batılılara.

Aman sakinleştirici yaptırın kollarına, yüksek dozda şöyle, hiçbir şey diyemesinler, kendilerini sağa sola atmasınlar, vatandaşımız galeyana gelir aman ha; verin verin fazla fazla; unutsun evladının akmasın gözlerinden yaş, ağlamasınlar. Gözyaşları vatanseverlere azdırıcı etkisi yapıp da hainlere saldırtmasın!

Her şey sanki daha büyük bir şey varda dünkü haberdeki gibi;

AKP Van Milletvekilinin telefon konuşmasına şahit olan Sakarya’lı bir işadamı, AKP’li milletvekilinin karşısındaki bir şahısla konuşurken 33 saatlik çatışmada 87 şehit olduğunu ve halk infialinden korkulduğu için sayının özellikle ajanslara tam yansıtılmadığını işittiğini belirtti.

DHA, CHA VE AA YAYINLAMADI!!

İşadamının ajanslar aracılığı ile kurduğu iletişimler de boşa çıktı. Bizzat konuşmaya şahit olan ve AKP Milletvekilinin adını da veren işadamının açıklamalarını birkaç haber sitesi hariç hiçbir medya kuruluşu yayınlamadı. Haber değeri olarak 5N 1K kapsamında tüm maddeleri barındıran ve muhatap işadamının tüm iletişim bilgilerinin de iletildiği haber ajansları bu önemli konuyu haber bile yapmadı. Konunun derinleşmesi görevinde bulunan yayın yönetmenleri ise haberi halktan gizledi.

Ama 1ide bir, 24ü de bir, 87si de bir… Yoksa değil mi?

87 sinin ki kanda, 1 tanesinin ki değil mi?

Daha fazla şehit istemiyoruz,

Eğer bunu başaracak vasfı kendinizde görmüyor iseniz ki; sayın seçilmişler bu sözümüz size, siz yapmazsanız sizi oradan indirmesini de biliriz, Türkiye’ nin bekasını sağlamak için ölmeyi de…

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.