şirinler
Aile, Animasyon, Sinema Felsefesi, Son Yazılar

The Smurfs, Şirinler

Paylaş; başkaları da faydalansın!

şirinler

Her nerede yaşıyorsan yaşa, her kim olursan ol, her ne iş yapıyorsan yap hayallerini gerçekleştirmek üzerine kendini yoğunlaştır, o an nerede olduğunun, orada ne olduğunun, ne iş yaptığının ya da daha önce başından başka yerlerde değişik işler için ne kadar başarısız olmuş olursan ol bu, senin bu defa da başarısız olacağın anlamına asla gelemez. Belki de bu an, bu yapacağın şey senin ve çevrendeki tüm sevdiklerinin geleceğini pozitif yönde değişmesine sebep olacaktır.

Küçüklüğümde kaçırmadığım bölümleri ile, hepsi bir meslek sahibi, babası, huysuzu, cesaretlisi, şirinesi, sakarı, gözlüklüsü, ressamı ve daha niceleri ile mavi küçük şirinlerimiz bu sefer sinema filmi ile beyaz perdeye aktarıldı. Aradan yıllar geçti, bölümlerini izlemeyeli bayağı zaman oldu, çok güzel geldiler yine ekrana, çok güzel şeyler öğrettiler yine, çok güzel ders verdiler küçüklere olduğu kadar bana da. Kötülüğün temsilcisi Gargamel ve Azman iyiliğe karşı yine kaybettiler.

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.