çelik yumruklar
Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Sinema Felsefesi, Son Yazılar

Çelik Yumruklar

Paylaş; başkaları da faydalansın!

çelik yumruklar

Yorum: Yakışıklı ya da güzel olmak mı gereklidir bir şeyleri elde edebilmek için, çok paraya sahip olmak mı gereklidir zafer kazanmak için, lüks semtlerde yaşıyor olmak, yediği önünde yemediği arkasında, başına bir iş gelse de; bu aslında çok basit olsa, öyle hayatını falan etkileyecek bir şey değil hani, hiç hoşlanmadığı arkadaşı bir tokat atmıştır mesela da, küçük düşmüştür diğer arkadaşlarının yanında, illah şikâyet edip birisine, başkalarının ceza vermesini seyredene midir hayatın tadı?

Allah’ ın yarattığı herkes, yakışıklı da olur, çirkinde, güzel de! İçine bakacaksın, kalbine, beynine, düşüncesine, maharetine…

Para ya da çevrendekilerin en basit olayda bile vereceği ölçüsüz destek, sahte zaferler kazandırır, gerçek olanlar yürekte, kolda, bilekte…

Arka semt çocuğu ol, arkanda da kimse olmasın, annen baban erkek ol desin sana ya da sen ne yapıyordun; nefes alıp veriyorsun ya gerisi boş, bahane, bir iste de gör bakalım, şuna inan sadece; zafer muhakkak, galibiyet kati!

Kaplumbağalar üzerinde bir araştırma yapılmış; araştırma sonucunda, yumurtadan çıkarak denize kendi çabaları ile ulaşan yavruların, başkalarının desteği ile ulaşanlara nazaran, vahşi doğa koşullarındaki yaşam mücadelesinden çok büyük bir farkla galip çıktıkları ve yaşam sürelerinin daha uzun olduğu tespit edilmiş.

Benim Puanım: 10 / 10

Oscar 2012 Adaylıkları: En İyi Görsel Efekt

Yönetmen: Shawn Levy

Oyuncular: Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Kevin Durand

Ülke: ABD, Hindistan

Tür: Aksiyon, Dram, Bilim-Kurgu

Rating: 7.2 (79,341 Oy)

Vizyon Tarihi: 07 Ekim 2011 (Türkiye)

Süre:127 dakika

Senaryo: John Gatins, Dan Gilroy, Jeremy Leven

Müzik: Danny Elfman

Görüntü Yönetmeni: Mauro Fiore

Yapımcılar: Ron Ames, Rick Benattar, Eric Hedayat

Nam-ı Diğer: Real Steel: The IMAX Experience

Firma: Touchstone Pictures, DreamWorks SKG, 21 Laps Entertainment

Çekim Yeri: 341 N Jefferson St, Mason, Michigan, USA

Bütçe: $110,000,000

Hasılat: $269,811,200

Paylaş; başkaları da faydalansın!

2 thoughts on “Çelik Yumruklar

  1. I just want to say I am new to blogging and actually liked you’re blog site. More than likely I’m planning to bookmark your website . You really have remarkable article content. Thanks a bunch for revealing your web page.

  2. What i do not realize is in reality how you’re not really a lot more smartly-appreciated than you may be now. You are so intelligent. You realize therefore significantly with regards to this topic, made me for my part imagine it from so many numerous angles. Its like women and men aren’t interested except it¡¦s one thing to do with Girl gaga! Your personal stuffs excellent. Always maintain it up!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.