google glasses
Son Yazılar, Video

Google’ ın Gözlüğü Glass Sizin Olsun

Paylaş; başkaları da faydalansın!

google glassesGoogle, yayınladığı yeni video ile android temelli akıllı telefonlarda bulunan bütün özellikleri Google Glass ismini verdiği gözlüğünün hayatımızda normal yaşantımıza ne gibi katkılarda bulunacağının ipuçlarını veriliyor. Mesela yolda yürürken ilginç bir olay gördünüz ve gözlüğünüze “record video” diyorsunuz o da hemen video kaydetmeye başlıyor. Aynı şey fotoğraf için de geçerli.

Bunun gibi birkaç örneğin yer aldığı videonun yayınlanmasıyla birlikte Google sitesinden bir de yarışma başlattı. Bu yarışmada Google insanlardan, Google’ın arttırılmış gözlüğüne sahip olsalardı neler yapabileceklerini söylemelerini istedi. Google+ ya da Twitter üzerinden cevaplayabileceğiniz bu soruda eğer seçilirseniz Google Glass’ın keşif versiyonunu 1500 $ ve vergiler ile birlikte satın almaya hak kazanıyorsunuz. Ayrıca bunun yanında satın almak için bir de kazananların New York, San Francisco ya da Los Angeles’daki düzenlenecek olan özel etkinliklere katılması gerekiyor. Buraya katılan kazananlar Google Glass ile özel bir deneyim yaşama imkanına da sahip olacaklar.

Google’ın yarışmada belirlediği kurallar ise şöyle;

En az kelime kullanılacak,

Yazılanlar #ifihadglass hashtagi ile paylaşılacak,

En fazla 5 fotoğraf eklenebilir,

En fazla 15 saniyelik kısa bir video eklenebilir,

Google ile iletişime geçebilmek için Google+’da ve Twitter’da takip ettiğinizden emin olmalı,

Ve en az 18 yaşında olmalısınız.

27 Şubat’a kadar sürecek olan bu yarışmaya hemen katılabilir, Google’ın fantastik Google Glass projesinin bir parçası olabilirsiniz.

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.