Aksiyon, Gerilim, Korku, Sinema Felsefesi, Son Yazılar

Koleksiyoncu 2

Paylaş; başkaları da faydalansın!

The-Collection-2Yorum: Yaşama içgüdüsü;

En acımasız, duygudaşlık kurma yetisinden yoksun, tüm öldürme planlarını yapmış ve planlarını bubi tuzakları ile destekleyerek öldürme listesindeki hedef aldığı kaç kişi ise birinin bile kaçmamasına yönelik olarak harfien uygulamış, insanların vücutlarını, organlarını kendi sözde sanatı için kullanan psikopat bir katilin karşısında bile,

Senin hayata devam edebilmeni sağlayacak en büyük silahtır.

Yaşama iç güdün varsa bu koleksiyona dahil olmazsın!

Benim Puanım: 10 / 10

IMDB Puanı: 6.1/10

Tür: Aksiyon, Gerilim, Korku

Süre: 82 dakika

Yönetmen: Marcus Dunstan

Oyuncular: Josh Stewart, Christopher McDonald, Navi Rawat, Daniel Sharman, Johanna Braddy

Senaryo: Marcus Dunstan, Patrick Melton

Yapımcı: Julie Richardson, Patrick Rizzotti, Todd Ulman

Paylaş; başkaları da faydalansın!

2 thoughts on “Koleksiyoncu 2

  1. I simply want to tell you that I am beginner to blogs and certainly savored this blog. Probably I’m likely to bookmark your blog post . You absolutely have very good article content. Many thanks for revealing your web site.

  2. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.