büyük hata
Dram, Erotik, Gerilim, Gizem, Psikolojik, Sinema Felsefesi, Son Yazılar

Büyük Hata, Chloe

Paylaş; başkaları da faydalansın!

büyük hataYorum: Şüpheleniyor musunuz; şüphelerinizi ortadan kaldırmak için O’ nu deneyeceğinize, şüphelendiğiniz her ne ise kendisine sorun!

Filmden bir replik; Sanırım, sözcüklerle aram oldu olası iyiydi. Bu meslekte, ne yaptığınızı sözcüklere dökebilmek en az, yaptığınız işin kendisi kadar önemlidir. Neyi ne zaman söyleyeceğinizi, iyi bilmeniz gerekir. Hangi sözcükleri seçeceğinizi de. Bazı erkekler kimi sözleri hiç sevmez. Kimi hareketlerden hoşlanmaz, kimilerine de bayılırlar. İşimin bir kısmı bu. Elimi nereye koyacağımı bilirim. Dudaklarımı, dilimi, bacağımı, hatta düşüncelerimi, Nereye, ne kadar dokunup ne zaman duracağımı bilirim. Sizin ilk öpüşmeniz de olabilirim. 9 yaşında bulduğunuz Playboy dergisinden yırttığınız resim de. Sekreteriniz miyim? Yoksa kızınız mı? Belki de, 8. sınıfta nefret ettiğiniz matematik öğretmeniyim. Tek bildiğim o ki, eğer işimi iyi yaparsam kanlı canlı karşınızda duran hayaliniz olabilirim. Ve sonra da, yok olup gidebilirim.

Ama; Ben senin malın değilim. Ben sen ne dersen yapacak değilim. Para verip beni satın alıp sonra başından atamazsın.

Benim Puanım: 10 / 10

IMDB Puanı: 6.3/10

Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Psikolojik, Erotik

Süre: 96 dakika

Yönetmen: Atom Egoyan

Oyuncular: Liam Neeson, Amanda Seyfried, Nina Dobrev, Julianne Moore, Max Thieriot

Senaryo: Erin Cressida Wilson

Yapımcı: Ivan Reitman, Jason Reitman, Tom Pollock, Joe Medjuck, Jennifer Weiss, Simone Urdl, Jeffery Clifford

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.