Dram, Sinema Felsefesi, Son Yazılar

Son İstasyon

Paylaş; başkaları da faydalansın!

sonistasyonYorum: Geçen akşam zapping yaparken bir kanalda denk geldim, başka bir şey yoktu izleyecek, izlemezdim, ama iyi ki de izledim;

İzlemezdim çünkü; Olacak O Kadar’ dan tanıdığım Levent KIRCA’ dan, Olacak O Kadarın son bölümlerindeki terbiyesiz sansürsüz hareketlerinden , son zamanlardaki kendini bilmez densiz çıkışlarından, küfürbaz, haddini aşan tavırlarından dolayı nefret etmiştim, dedim ki o adamı bir yerlere getiren Oya BAŞAR’ mış, Oya BAŞAR’ ı da frenleyen de bizzat kendisi imiş…

Bu filmde ise belki de günümüz Türkiye’ sinde ailesinin geçimini sağlamaya çalışan küçük olmasına rağmen mutluluk hayalleri ile dolu bir reis rolünde karşımıza çıkıyor, çocuklarını şımartan bir annenin kocası olarak…  Çalışmadan fedailikle işini götürmeye çalışan bir oğlun, parası olan ama karısının köpeği diğer bir oğlun sosyete hayatına özenen bir kızın babası olarak çıkıyor karşımıza, yaşamaya çalışıyor, hayatın zorluklarına direniyor, ailesini ayakta tutmaya çalışıyor.

Benim Puanım: 8 / 10

IMDB Puanı: 6,1 / 10

Tür: Dram

Süre: 110 Dak.

Yönetmen: Oğulcan Kırca

Oyuncular: Levent Kırca , Damla Sönmez , Korel Cezayirli , Suna Selen , Başak Daşman

Senaryo: Levent Kırca , Oğulcan Kırca , Tekin Duman

Yapımcı: Levent Kırca , Oğulcan Kırca

Paylaş; başkaları da faydalansın!

One thought on “Son İstasyon

  1. Hayatta hedefsiz yaşarsan ki bu da kendi fikirlerini önemsememenden geçer, değil büyük zorlukların üstesinden gelmek ,esecek bir rüzgarla darmadağın olursun.O yüzden insan gibi insan olmak da zor, baba anne olmak da zor… Rüzgar ne kadar kuvvetli olursa olsun kökleri sağlam olan ağaçlar asla rüzgarın önünde başını öne eğmezler hep başları dimdiktir.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.