sil baştan
Bilim Kurgu, Dram, Romantik, Sinema Felsefesi, Son Yazılar

Sil Baştan

Paylaş; başkaları da faydalansın!

sil baştanYorum: Geçmişimize doğru birazcık yolculuk yapmaya kalkıştığımızda; unuttum zannettiğimiz hiçbir şeyi aslında unutmadığımızı fark ederiz.

Kendimden örnek vereyim; mesela dört ayak üzerinde ilk yürüdüğüm zamanlarda dolapların içerisine girip çıktığımı, hatta bir keresinde televizyon dolabının içerisinde tepişmemden dolayı televizyonun içerisine toptu iğnenin düşerek arızaya sebep olduğumu bulanık da olsa hatırlıyorum.

Unutmammızda gerekir, %100 unutmamıza izin verilmez çünkü bir kere yaşayacağımız hayatımızın biz insanlara sunduğu bir değerlendir, çıkarımlarda bulun, doğruyu gör, yanlışı gör, karar ver, geçen zaman geride kaldı orada takılı kalma, al tecrübelerini ve geleceğini ona göre yaşa mekanizmasıdır.

Oyuncu kadrosu; Jim Carrey, Kate Winslet, Mark Ruffalo, Kirsten Dunst, Elijah Wood’ na baktığımızda dahi bu filmin uzun yıllar sonra bile hala izlenebilir bir film olduğu yorumunu getirebiliriz.

Benim Puanım: 10 / 10

IMDB Puanı: 8,4 / 10 ( 422.654 izleyicinin puanına göre )

Vizyon Tarihi: 26 Mayıs 2006

Yapımı: 2006 – ABD

Tür: Bilim Kurgu, Dram, Romantik

Süre: 108 Dak.

Yönetmen: Michel Gondry

Oyuncular: Jim Carrey ,  Kate Winslet ,  Mark Ruffalo ,  Kirsten Dunst ,  Elijah Wood

Seslendirenler: Sezai Aydın ,  Elif Acehan ,  Tolga Tibet ,  Özgür Özdural ,  ilham Erdoğan

Senaryo: Michel Gondry ,  Charlie Kaufman ,  Pierre Bismuth

Yapımcı: Steve Golin ,  Anthony Bregman

sil baştan

Paylaş; başkaları da faydalansın!

2 thoughts on “Sil Baştan

  1. I simply want to tell you that I’m beginner to weblog and seriously liked your blog site. Almost certainly I’m want to bookmark your website . You really have awesome posts. Thank you for revealing your web page.

  2. I like what you guys are up too. Such smart work and reporting! Keep up the excellent works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my site :).

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.