çaki' nin laneti
Aksiyon, Gerilim, Korku, Sinema Felsefesi, Son Yazılar

Chucky’ nin Laneti

Paylaş; başkaları da faydalansın!

çaki' nin lanetiYorum: Hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum; korku ya da gerilim filmlerinin çoğunda hep dünya hayatında kötülük yapan insanların canları hemen çıkmaz,

( Klasik bir sahnedir; başrol oyuncuları uzun çabalamaları sonucunda caniyi öldürürler, öldürdüklerini zannederler daha doğru bir cümle olur aslında, cesede arkalarını dönerler, seyirci ARKANA BAK ARKANA BAK der ekrana ama onlar dinlemezler, sanki daha önce hiç korku ya da gerilim filmi izlememişlermiş gibiJ hareket ederler, cani yeniden canlanır, yerinden kalkar ve can havli ile son bir kez daha alışık olduğu şekilde öldürmeye devam eder ve sonrasında nihayet öldürülür. )

Ve ruhları öldükten sonra değişik şekillerde dünyaya dönerek yarım kalmış kötülüklerini yapmaya devam ederler. Sanki Reenkarnasyon kapısı sadece kötülere açık!

10′ lu yaşlarımda Chucky ile ilk tanıştığımda, insan ve hayvan oyuncaklarıma karşı bir süre, sanki canlanacaklarmış da cinayet işleyeceklermiş gibi korku duymuştum.

Yapımı: 2013 – ABD

Tür: Aksiyon, Gerilim, Korku

Süre: 97 Dak.

Yönetmen: Don Mancini

Oyuncular: Brad Dourif, Fiona Dourif, Andy Martinez, Danielle Bisutti, Candace Smith

Seslendirenler: Brad Dourif

Senaryo: Don Mancini

Yapımcı: Don Mancini, David Kirschner

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.