çılgın hırsız 2
Animasyon, Komedi, Macera, Sinema Felsefesi, Son Yazılar

Çılgın Hırsız 2

Paylaş; başkaları da faydalansın!

çılgın hırsız 2Yorum: Bir çocuk; iyi bir gözlemcidir, meraklıdır, soru – SORULAR sorar, anlatılanları kendi sıfır beynine yerleştirir, olayları yorumlar, gözünden hiç bir şey kaçmaz, dilinin kemiği yoktur, susturamazsınız, bir olay ile karşılaştığı zaman sizin için bir sır dahi olsa lap diye söyleyiverir, size göre beyaz olabilir ama böyle dahi olsa ona yalan söyletemezsiniz, siz bazı olaylar için farkında olmadığını zannetseniz de o her şeyin farkındadır aslında; yeri gelir bacak kadar boyu ile size ders bile verebilir…

Bu animasyonda çocuk Agnes karakteri sizi kahkahalara boğacak.

Animasyondan öğretiler; Tok gözlü olacaksın; sana verilen bir şey ne kadar hoşuna giden bir şey olursa olsun kabul etmeyeceksin, almayacaksın çünkü yok yere kimse öylesine sana bir şey uzatmaz, bu tuzaktır ve o yerden, o kişiden hemen uzaklaşman gerekir, uzaklaşacaksın!

Sevdayı öyle uzaklarda aramayın, niye bu yaşımdayım ama yalnızım demeyin, kendinizi çirkin yada yakışıksız görmeyin çünkü, bu dünyaya hiç bir ruh yalnız gönderilmemiştir sadece ruhların bir araya gelme zamanı gelmemiştir.

Benim Puanım: 7 / 10

IMDB Puanı: 7,7 / 10

Yapımı: 2013 – ABD

Tür: Animasyon, Komedi, Macera

Süre: 98 Dak.

Yönetmen: Pierre Coffin, Chris Renaud

Seslendirenler: Al Pacino, Steve Carell, Miranda Cosgrove, Russell Brand, Moises Arias

Senaryo: Ken Daurio, Cinco Paul

Yapımcı: Janet Healy, Christopher Meledandri

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.