sex
Bilgi Havuzu, Son Yazılar

Helal Sex, Shop

Paylaş; başkaları da faydalansın!

sexSex ile ilgili olarak Bakara Suresi 222 ve 223. ayette: “Kadınlarınız sizin ekinliğinizdir. Ekinliğinize, Allah’ın size emrettiği yerden, dilediğiniz biçimde varın. Kendiniz için ( geleceğe hazırlık olarak ) güzel davranışlar takdim edin.” denilmektedir. Benim bu ayetlerden anladığım; bir birine helal,  bir birleri için yaratılmış kadın ile erkeğin sex konusunda, ters ilişkiye girmemek şartı ile, bir birlerinin vücudunu mutlu etmek, aldıkları hazzı karşılıklı yaşamak ve zirveye çıkarmak için bir birlerine her şeyi yapabilirler!

Sex shoplarda satılan ürünlerin helal olup olmadığı nasıl belirlenir?

Dünyanın ikinci ‘Helal Seks Shop’u Türkiye’de açıldı. Seks Shop’ta ‘İslama uygun’ olduğu iddia edilen geciktirici krem, kayganlaştırıcı gibi ürünler var.

Faslı girişimci Abdelaziz Aouragh’ ın Hollanda’da dini liderler ve alimlerden görüş aldıktan sonra kurduğu ilk ‘Helal Seks Shop’ un ardından İslami kurallara uygun ürün sattığını söyleyen ikinci helal seks shop Türkiye’de açıldı. İnternet üzerinden hizmet veren sitede şişme kadın ve erkek, yapay vajina, vibratör, fetiş kelepçesi gibi seks oyuncakları satılmazken ‘islami kurallara uygun’ olduğu belirtilen geciktirici krem, masaj jeli, kayganlaştırıcı, cinsel istek arttırıcı ürünler satılıyor. www.helalsexshop.com adresinde hizmet veren sitede ürünlerin tamamen güvenli, helal ve şeriata uygun olduğu belirtiliyor. Sitede ayrıca İslam’da cinsel hayat, İslam’da sevişme adabı, İslam’a göre oral seks ve İslam’a göre anal ilişki başlıklarıyla çeşitli kaynaklardan derlenen bilgiler veriliyor.

‘Helal Seks Shop’un kurucusu 38 yaşındaki Haluk Demirel şunları anlattı: “Sağlık sektöründe çalışırken doğumdan sonra cinsel isteksizlik yaşadığını anlatıp bir bayan arkadaşım ‘Nereden ilaç alabilirim? Eczaneye gittim garip garip bakıyorlar. İnternet siteleri tamamen pornografik’ dedi. Biz de inançlı insanlara hitap edecek düzgün ürünler olan bir site açalım dedik. Çevremizdeki hocalara danıştık. Mastürbasyon gibi İslam’da caiz olmayan durumlar için olan ürünlerle, günah olan cinsel oyuncaklarısatmıyoruz.”

’Dindarlar normal karşıladı, ateistler eleştirdi’

Haluk Demirel, aldıkları tepkilere ilişkin şu bilgileri verdi: “Siteyi açalı bir hafta oldu. Reklam yapmadan 9 bine yakın kişi girmiş. Bizi şaşırtan dindar insanlar normal karşılayıp, ‘İslam’da cinsellik övülmüştür’ derken, sol ve ateist kesimdekilerin ‘böyle bir şey olur mu?’ diyerek tepki göstermesi oldu. Muhafazakar sayılabilecek insanlarız. Çevremdeki insanlar hatta eşim bile gülüp dalga geçiyor.”

İslamda cinsel hayatla ilgili en sık sorulan sorular: https://www.omurokur.com/2012/12/islamda-cinsel-hayatla-ilgili-en-sik-sorulan-sorular/

Paylaş; başkaları da faydalansın!

3 thoughts on “Helal Sex, Shop

  1. I simply want to mention I am very new to weblog and certainly enjoyed this blog site. Probably I’m planning to bookmark your website . You definitely come with excellent posts. Thanks a lot for revealing your web-site.

  2. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

  3. I will immediately take hold of your rss as I can’t to find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Kindly allow me know so that I may just subscribe. Thanks.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.