yaşatma savaşı
Gerilim, Sinema Felsefesi, Son Yazılar

Yaşatma Savaşı

Paylaş; başkaları da faydalansın!

yaşatma savaşıYorum: Kasırga kasıp kavuruyor her yeri, bentlerini yıkmış dere yaşam alanlarının içerisine kadar girmiş, evlerin çatıları rüzgardan uçmuş, içlerine su dolmuş, elektrikler hatları kopuk, geceleri göz gözü görmeyecek şekilde her yer zifiri karanlık, fırsatçılar fırsattan istifade ortalıkta geziyor kurtarma ekipleri var ama kurtarılacaklar da bir o kadar…

Bu kadar bela varken zaten dışarıda kol gezen, rahimdeki çocuk çıkmak için acele, annesinin canını alıyor daha varken gününe, kendisi yaşıyor mu diye bakınca ancak mümkün makine ile. Hastahanenin enerjisi yok, küvezin bataryası zayıf, kol çevirmeli elektrik üreteci var ama bataryada da her seferinde 3 dakika yetecek kadar şarj var… Bebeğin hayata ilk nefesine de 48 saat var; bir babasın diyelim, aç susuz, 2 gün boyunca 3 dakikada bir hiç aksatmadan üretecin kolunu çevirmeye, belki de kendi hayatını feda ederek, devam etmeye var mı cesaretin?

Bir baba, dünyaya yeni gelmiş kızı, 48 saat süren bir mücadele, bir film…

Benim Puanım: 10 / 10

IMDB Puanı: 5,8 / 10

Yapımı: 2013 – ABD

Tür: Gerilim

Süre: 97 Dak.

Yönetmen: Eric Heisserer

Oyuncular: Paul Walker, Genesis Rodriguez, Tony Bentley, Judd Lormand, Nick Gomez

Senaryo: Eric Heisserer

Yapımcı: Peter Safran, Scott Willmann

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.