Kadir Gecesi 2014
Günlük, Son Yazılar

Kadir Gecesinde Kandiliniz Işıldasın

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Kadir Gecesi 2014

Maalesef; şeytana uyuyoruz, nefsimize yeniliyoruz ve büyük büyük büyük günahları işliyoruz…

Ama Allah’ın yüceliğine bakın ki; benden af dileyen bir kulum yok mu? Affedeyim, benden bir şey isteyen kulum yok mu? Vereyim!” diyor biz günahkar kullarına…

Bu gece Kadir Gecesi; Kuranı Kerim’in indirilmeye başladığı bu gece öyle dua edelim ki, bundan sonraki yaşayışımız Kuranı Kerim ve Kuranı Kerim doğrultusunda yaşayan Hz. Muhammed (s.a.v.) ‘in öğretileri ışığında olsun.

Bu gece Allah; her kim ki, hem kendinin hem de diğer tanıdığı veya hiç tanımadığı Müslümanların iyiliğini, mutlu bir geleceğe sahip olmasını ister, Allah’ın sapmışları doğru yola koşmasını, Allah’ın doğru yolunda yürüyenlerin ise doğru yoldan ayrılmamasını arzu eder… Allah dualarını kabul etsin.

“Dua ediyorum” , “ama gerçekleşmiyor.” Diyor olabilirsiniz!

Allah o kadar yücedir ki siz O’nun iyi bir kulu olmuşsanız; sizin duanız belki de gelecekte size zarar verecek diye, belki de o duada şimdi kendiniz için iyi gördüğünüz şey gelecekte sizin için kötü olacak diye gerçekleştirmiyordur.

Allah eğer sizin duanızı şu vakit gerçekleştirmediyse ki; Allah’tan başka bir şeyi noksansız bilecek ne bir eşi vardır ne de bir yaratılmış vardır.

Şunu da düşünün iyi olsa niye gerçekleştirmesin ki; “ol” demesiyle her şey oluyor, her şey ona ait, yani hazinesi bitip tükenecek türden değildir, sonsuzdur…

Bilin ki duanız şu vakit gerçekleşmiyorsa; ya duanızın gerçekleşme zamanı gelmediğinden dolayıdır ya da Allah’ın size daha iyi bir şey vereceğinden dolayıdır.

Kadir Geceniz hayırlara vesile olsun…

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.