absürdistan poster
Komedi, Sinema Felsefesi, Son Yazılar

Absürdistan

Paylaş; başkaları da faydalansın!

absürdistan poster

Yorum: Bir köy var, bu köy öyle bir köy ki burada; erkekler yan gelip yatmakta, kadınlar ise köyün bekası için köyün bütün işlerini yapmaktadırlar. Bu yorgunluklarına rağmen kadınlar, kocalarının kafasına vurduğu an birde cinsel onların cinsel ihtiyaçlarını gidermektedir. Su bile kesilir köyde ama erkekler buna da el atmazlar adeta köyü bok götürmektedir…

Genç bir çift vardır; erkek bakir kız ise bakiredir ve kızın burçlar konusunda iyi olan büyük annesinin sözünü dinleyerek, en iyi çiftleşme zamanları gelene kadar o işi yapmayacaklardır.

…Ve zaman gelir ama köyde damla su akmamaktadır. Kadınlarda erkeklere Nuh deyip peygamber dedirtememişlerdir. Ciddiyetlerini göstermek için bütün kadınlar bir araya gelerek, musluktan su akıncaya kadar erkeklerin oynaşısı olmamaya karar verirler. İçlerindeki cinsel dürtüye rağmen mücadele musluktan su akıncaya kadar devam edecektir.

Hadi diğerlerini geçelimde siftah yapmamış genç çiftimizdir. Ve iş içinde bulundukları durumun en muzdaribi genç erkeğe düşer. Yarine beslediği şehvetin etkisi ile köye su getirmek için tek başına çabaya girişir ve emeline kavuşur.

Bu film için; Aşk badesini elinden içtiği Şirin’ine kavuşabilmek için dağları delen Ferhat’ın dillere destan aşk hikayesi ile baş rollerinde Şener ŞEN ve Müjde AR’ın oynadığı şalvar davası filminin karışımı adına layık absürd bir film diyebilirim.

Benim Puanım: 8 / 10

IMDB Puanı: 6,8 / 10

Yapımı: 2008 – Almanya

Tür: Komedi

Süre: 88 Dak.

Yönetmen: Veit Helmer

Oyuncular: Ilko Stefanovski, Max Mauff, Kristyna Malérová, Nino Chkheidze, Ivane Ivantbelidze

Senaryo: Veit Helmer, Zaza Buadze

Yapımcı: Veit Helmer, Linda Kornemann

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.