ölümcül oyunlar
Gerilim, Korku, Sinema Felsefesi, Son Yazılar

Ölümcül Oyunlar

Paylaş; başkaları da faydalansın!

ölümcül oyunlarYorum: Kapınızın eşiğinden içeriye adım atan, tanımadığınız birisinin olması önemli değil tanıdığınız birisi dahi olabilir her hangi birinin, sizin uyarınıza rağmen adımını geri atmamakta diretmesi haneye tecavüzdür. Ve evin içerisinde ikamet eden, evin asıl kullananı olan sizin, bu durum karşısında kapının eşiğinden adımını içeriye atmış o birisinin ayağını dışarıya çıkarabilmek için her şeyi yapmaya hakkınız vardır.

İçimizde, birilerinin uydurduğu sözde çözüm süreci söylentisi ile her şeyi yapmayı kendisine hak olarak gören hainlerin yanına o birileri birde gittiler kimdir, nedir, necidir tespitini yapmadan kendi ülkelerini terk edenleri kattılar…

Hem içimizdeki yılan ya da dışarıdan gelen kim olduğu belirsiz birilerine de gerek yok; ekonomik gelir dağılımındaki uçurumlar ve/veya sosyal güvenlikteki dengesiz dağıtımdan dolayı, işsiz güçsüz sapsız birinin ya da çalışma becerisine sahip olup ceza kanunundaki zaafiyeti kullanarak başkasının alın teri ile kazandığı parada kendisine de hak gören, diğer insanın canının gözünde zerre önemi olmadığı hırsızlar var. 

Kapıda neci olduğunu bilmediğin kime güveneceksin bu devirde de kapını açacaksın?

Benim Puanım: 10 / 10

IMDB Puanı: 7,6 / 10

Vizyon Tarihi: 12 Aralık 1997

Yapımı: 1997 – Avusturya

Tür: Gerilim, Korku

Süre: 108 Dak.

Yönetmen: Michael Haneke

Oyuncular: Ulrich Mühe, Arno Frisch, Susanne Lothar, Frank Giering, Christoph Bantzer

Senaryo: Michael Haneke

Yapımcı: Veit Heiduschka

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.