niran ünsal
Günlük, Son Yazılar

Niran Ünsallı Tesettür Yazısı

Paylaş; başkaları da faydalansın!

niran ünsal

Magazin haberleri gündemin diğer siyasi haberlerin bile önünde geliyor. Zamane diliyle tarif edersek trend in topic yani.

Son günlerin magazin haberi; Niran Ünsal Tessettür’e girmişmiş. Olabilir ne var bunda. Abartmayın yahu! İster kıçını başını açar çırılçıplak gezer, isterse de kara çarşafa girer… önemli mi?

İnsanların kılık kıyafeti ile uğraşılmaz, ne isterlerse giyebilirler; çırılçıplak gezseler dahi fransız kalmak lazım deri ruha Allah’ın giydirdiği kıyafet değil mi?

İnsanlar kıyafetleri ile karşılanırlar fakat bilgileri ile de uğurlanırlar! bu sözü de kafamızın bir tarafına yazalım, unutmayalım.

Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Nice elbiseler gördüm içinde insan yok! diyor Mevlana Celaleddini Rumi bunu günümüz yaygın Müslümanlık anlayışı ile biraz değiştireyim. [Anlayış dediğimde şu: ben kapandım, oldum Müslüman:)]

Öyle Müslümanlar gördüm ki üzerlerinde adeta elbise yoktu ama alim dersiniz, öyle kapalı elbiselerde gördüm ki içinde Müslümanlıktan nebze eser bulmak zordu cahil dersiniz.

Hayırlı olsun Niran Ünsal; inşallah magazin haberlerinde yeniden yer almak için yapmamışsındır bu tesettüre girme işini yani inşallah sadece şekilcilik yapmıyorsundur, ya da bir grup para karşılığı sana bunu reklam olarak yaptırmıyordur hani SANATçı geçinen cemaatte yaygın ya bu reklam kokan hareketler ondan diyorum… takipçilerin gerçeğin ne olduğunu anlar nasıl olsa.

Kılık kıyafet önemli değil benim için demiştim ya; asıl Müslümanlık bilgin ile inşallah seni takip edenlere ilham kaynağı olursun.

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.