noel baba
Felsefe, Günlük, Son Yazılar

Yeni Yılda Layığınız Sizin Olsun

Paylaş; başkaları da faydalansın!

noel baba

Müslüman din alimleri (Sözde) kendi işlerine nasıl geliyorsa o şekilde (karşılarında bulunan müritlerde cahil bilmiyorlar ya; şuna göre buna göre…) bir sürü şeyi yasak ederken; gavur diyerek, kafir diyerek aşağıladığı insanlar Hz. Muhammed’in “hediyeleşin, çünkü hediye, sevgiyi artırır, düşmanlığı giderir, aradaki muhabbeti artırır” hadisinden ders almışlarmış gibi YENİ YIL’ı, ho ho ho diye hediyeler dağıtan kırmızı pelerinli ak sakallı tonton Noel Baba figürü ile özellikle çocuklar üzerinde sempatiklik yaratarak bütün sevenlerin bir arada geçireceği bir şölen haline getirdiler, hemde bütün dünyada…

Bizimkiler de her sene kafirlerin gününü kutlamayın deyip bir yerlerini yırtsınlar…

Yeni yeni bir şeyleri kavramaya başlamış bebekten, ömrünün sonuna gelmiş ihtiyarlara kadar ayrı ayrı her yaşa hitap etmeyip belli bir yaşa göre dini anlatarak, o yasak bu yasak gibi sert diktelerle Müslümanlığı kimse diğer insanlara yayamaz.

Hz. Muhammed diyor ki; “yanıma çoğalarak geliniz” bizim alimler bundan üremek anlayıp karı üstüne karı alırken ben İslamiyeti bütün insanlığa hakim kılın anlıyorum.

Onların Noel Baba diye uydurdukları, yaşayıp yaşamadığı dahi bilinmeyen Santa Nikola’sı varsa bizimde en tanıdık ve çocuklarında iyi şeyleri gayet kolay öğrenebilecekleri Mevlana’mız var Nasreddin Hoca’mız var ve daha nice alimlerimiz var… ama bizim sözde ciddi din alimleri anlatamadılar! İnşaALLAH biz gençler gerçek Müslümanlığın nasıl olduğunu herkese öğreteceğiz.

2015’in tüm Türklere ve Müslümanlara kimliklerine ve dinlerine layık olaylar getirmesi dileğimle;

Müslüman, Hristiyan, Yahudi… tüm herkesin Yeni Yılı Kutlu olsun.

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.