yargıç
Dram, Sinema Felsefesi, Son Yazılar

Yargıç

Paylaş; başkaları da faydalansın!

yargıç

Oğul, azılı suçluların cezalarında başkalarına göre imkansız olabilecek derecede indirimler yaparak astronomik paralar kazanan bir avukat. (Robert Downey Jr)

Baba, meslek hayatı boyunca hep adil kararlara imza atmış bir yargıç (Robert Duvall)

Baba suç işlerse ve hatırlamıyorum kılığına soyunursa, oğulda babasını savunmak istemesine rağmen babası, avukat tercihini kendi oğlu yerine başka bir avukattan yana kullanırsa ne olur? Ya bir de oğul babasının avukatlığından hiç vazgeçmezse?

Gerçeğin ortaya çıkarılması ve adaletin yerini bulması için kıyasıya bir mücadele başlar…

Yargıç, davanın sonunda, oğlunun mahkeme yargıcını ve jüriyi ikna kabiliyetine, namına ve davayı kazanacak savunmasına rağmen kendi iç sesini dinleyerek kendisini mahkum ettirir.

Oscar adaylıkları: En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Robert Duvall)

Oscar’da, kategorilerinde aday gösterilen bütün filmleri izledikten sonra değerlendirme yapacağım. Benim 2015 Oscar değerlendirmelerimi https://www.omurokur.com/2015/01/2015-oscar-odullerini-kim-kazanir/adresinde okuyabilirsiniz…

Benim Puanım: 6 / 10

IMDB Puanı: 7,5 / 10

Sinemalar.com Puanı: 8 / 10

Vizyon Tarihi: 17 Ekim 2014

Yapımı : 2014 – ABD

Tür : Dram

Süre: 141 Dak.

Yönetmen : David Dobkin

Oyuncular : Robert Downey Jr. , Robert Duvall , Vincent D’Onofrio , Vera Farmiga , Leighton Meester

Senaryo : Bill Dubuque

Yapımcı : Robert Downey Jr. , Susan Downey

Paylaş; başkaları da faydalansın!

2 thoughts on “Yargıç

  1. I just want to tell you that I’m all new to blogging and site-building and seriously savored this page. Most likely I’m going to bookmark your website . You absolutely have incredible articles. With thanks for sharing your blog.

  2. you’re truly a just right webmaster. The web site loading velocity is incredible. It kind of feels that you’re doing any distinctive trick. Also, The contents are masterpiece. you have performed a wonderful task on this subject!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.