tecavüz
Günlük, İnsanlık Suçu, Son Yazılar, Uyarı

Eyy “Size Tecavüz Mubah” Diyen Cadı

Paylaş; başkaları da faydalansın!

tecavüz

Sen tecavüzün ne demek olduğunu bilmiyorsun. Ya da tecavüzü beyninde zevkli bir şey diye mi canlandırıyorsun ben bilmiyorum. Tecavüzün ne olduğunu birilerinin sana öğretmesini de istemem!

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni imişsin ve Kuranı Kerim dersinde kızlara “Zaten başınızı örtmüyorsunuz, size tecavüz de mubah kötülük de mubah” demişsin. (Burada sana biyoloji dersi verecek değilim ama kafasından kimseye tecavüz edildiğini duymadım. Tecavüzcü için başının kapalı veya açık olması, cıbıl cıbıl giyinmen yada tesettüre girmiş olman önemli değildir. Senin kadın olman yeterlidir. Ne kadar kapanırsan kapan tecavüzcü seni sadece bir organ olarak görecektir.

Kendin İslamiyetin gerçekte ne olduğunu, Allah’ın Kuranı Kerimde ne anlatmak istediğini anlamamışsın, Hz. Muhammed’in (Allah’ın selamı üzerine olsun) yaşantısından örnek almamışsın bir de gitmişler seni öğretmen yaparak çocuklara faydalı olacağın gibi bir hataya düşmüşler. Belkide sana o diplomayı verenlerin amacı da budur kim bilebilir!

Sorarım Kuranın hangi ayetinde, Hz. Muhammed’in (Allah’ın selamı üzerine olsun) hangi hadisinde insanlara zulüm vardır, insanlara korkutarak, zorla bir şeyleri  yaptırmak vardır… Bulamazsınız yok! Savaş esirlerine dahi işkence edilmemiştir.

Hem nasıl bir mantıktır ki bu? Kızlar suçlu, kızları mağdur edenler de bu soktuğunuz kılıf adı altında tahrike karşı koyamadıkları için masum! Geçin bu işleri… Yaratılan her canlının yaşamaya hakkı vardır, kimse kimsenin bu özel hakkına her hangi bir sebeple saldırıda bulunamaz.

Müslümanlıkta bu vardır diyerek insanları İslamiyetten soğutuyorsunuz.

Kuranı Kerimi anlamadığınız dilde sadece sevap diye okursanız, bağlandığınız tarikatın sözde şeyhinin Müslümanlık budur dediği her şeye körü körüne taparsanız olacağı budur. Sizin Müslümanlık zannettiğiniz şey aslında Müslümanlık öncesi cahiliye devrinin yaşantısıdır.

Yaptığınız şekilciliktir ve Müslümanlık şekilcilikten çok uzaktır.

Şu andaki adı Yusuf İslam olan Cat Stevens “iyi ki İslamiyeti Kuranı Kerim’den öğrenmişim, eğer Müslüman görünen ülkelerdeki insanlara baksaydım kesinlikle Müslüman olmazdım” demiştir.

Yukarıdaki yazıyı yazmama sebep olan olay gerçektir! Tokat ilimizde bulunan Halil Rıfat Paşa Orta Okulu’nda cereyan etmiştir:(

İnsan’ın en büyük sevgisinin Allah sevgisi en büyük korkusunun da yine Allah korkusu olması gerekir.

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.