fear
Politika, Seçim 2015, Son Yazılar, Vatan için, Vatandaşlık

Bu Korkakça Tavır Neden?

Paylaş; başkaları da faydalansın!

fear

Kamunun tüm imkanları, eşitlik anlayışına aykırı bir şekilde iktidar partisinin yalaka atamalarının emri ile iktidar partisinin seçim propaganda aracı olarak kullanılmakta,

Miting konvoyu kamunun araçlarından oluşuyor, bu araçlar miting alanı kalabalık görünsün diye hem kim varsa miting alanına insan taşıyor,

Bizim oy oranımız hala yüksek algısı yaratılmaya çalışılıyor.

Cami çıkışında dilenenlere, her cuma ve bayram namazı çıkışı diyanetin çıkışında para toplama sandıkları görmeye alışığız da, camide oy dilenenleri ilk defa bu iktidarda görüyoruz; öyle ki diyanet işleri başkanlığı bu işin hatalı olduğuna dair fetva yayınlamak zorunda kaldı.

Kuranı Kerim bile ellerde, miting meydanlarında sallanıyor…

Biz dinciyize  getirmeye çalışıyorlar.

Cumhurun başkanı bile seçim meydanlarında olması gereken tarafsızlığını bırakarak eski partisine oy toplamak için seçim mitingleri düzenliyor.

İktidar partisi hep bir ağızdan muhalefet partilerinin vaatlerini olmaz olamaz yapamazlar diye eleştiriyorlar…

Hepsi yapılabilecek şeyler oysaki!

Peki neden eskisi ile yanisi ile bütün iktidar partililer seçim meydanlarındalar?

Cevabı çok basit; göt korkusundan.

ÖSYM’nin yaptığı tüm sınavların şaibeli olduğu ortaya çıktı; liselere giriş sınavları, üniversiteye giriş sınavları, kamu personeli seçme sınavları… kendi çevresine istediği ne ise oraya yerleştirdi, diğerlerini kaybettirdi. (Bilirkişi raporları ile sabittir.)

Makamında yükselmeyi hak edenler yükseltilmedi, daha öncesinden dişi ile tırnağı ile hak ederek makamında oturanlar ise görevden alındı neden? Çünkü işleri neyi gerektiriyorsa onu yapıyorlardı, iktidar partisinin adaletsiz isteklerini yerine getirmiyorlardı, adil olan ne ise onu yapıyorlardı.

Bir sürü öğretmenle, hakim, savcı, asker, polis, vali, bürokrat… severek ve layıkıyla yerine getirdikleri görevlerinden uzaklaştırıldı… ve yerlerine iş bilmez emir erleri getirildi.

Haram ilan ettikleri oyunları oynatan Milli Piyango İdaresinde bile hileye giderek yakın çevrelerinin yüksek ikramiyeleri kazanmalarını sağlıyorlar.

Ya vatandaşım?

Onlara yapılan haksızlıkları zaten sorma gitsin!

Kısa keseyim; bu kadar kul hakkı yemişlerken, ülkeyi her bakımdan bitap bir duruma düşürmüşken, işler tersine döndü, korkuyorlar, devran dönüyor, kaybederlerse aldıkları hakların altında ezilmekten korkuyorlar.

Bu yüzden bu topluca çırpınışları.

Ama nafile!

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.