ah benim karım, ah benim kocam
Kitap

Ah Benim Karım, Ah Benim Kocam, Canan TAN

Paylaş; başkaları da faydalansın!

ah benim karım, ah benim kocam

Birbirinden farklı cinse sahip bedenlerde ayrı hayat süren iki ruh,

Zaman geliyor ve kendilerindeki eksikliklerin farkına varıyor,

Kendileri fark etmese de, kendi hayatlarından memnun olsalar da mahalle baskısı ve “tohuma kaçacaksın” gibi sürekli tekrarlanan iğrenç espriler ile zorla evlilik düşüncesi kafalarına kafalarına adeta hipnotize etmek istercesine işleniyor; “evet, ben eksiğim”

Ve arayışlar…

İnsanlar çift yaratılmıştır, bir birleri için yaratılmış iki cins insan vardır ama çok nadiren bunlar bir araya gelip 4X4 olacak bir aile kurarlar.

Aceleye getirilip de “ahha buldum bırakmam, hadi evlenelim” düşüncesi ile yapılan evliliklerde bir de çiftler birbirlerinin ufacık kusurlarına dahi tahammül edemiyorlarsa 4X4’lükten 4X2lik bile eser bulamazsınız.

Ama bazı evlilikler “bir kere geldim hayata, dayanamam” deyip bireyler daha fazla bir birine zarar vermeden sonlandırılırken, çoğu evliliklerde “huyudur” deyip devam etmektedir.

Allah herkese her şeyi ile mutlu olabileceği bir aile nasip etsin.

Canan TAN bu kitabı çift taraflı yazmış.

Kitabın bir tarafında aile kurmuş erkeklerin bakışı ile karıları, diğer tarafında ise aile kurmuş kadınların bakışı ile kocaları anlatılmakta.

Kitabı okuduktan sonra benim dediğim de kitabın ismi ile aynı; “Ah benim karım” ve beynimin hafıza odacıklarından çıkıp ete kemiğe bürünen, karım hakkında “Ah benim karım” dedirten bir sürü şey…

İyi ki varsın karıcığım:)

Kitap okumaya değer mi?

Çerezlik bir kitap. Yormadan, hemencecik bitirtiveriyor kendini.

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.