kingsman: gizli servis
Aksiyon, Casusluk, Gerilim, Sinema Felsefesi, Suç

Kingsman: Gizli Servis

Paylaş; başkaları da faydalansın!

kingsman: gizli servisİngiliz İstihbarat Servisinin gizli laboratuvarlarında geliştirilen son teknoloji ürünler emrine amade edilen, her dili kendi ana dili gibi bilen, yakışıklı, centilmen ve daha bir sürü üstün casus vasfına sahip, “ajanlarımızdan geen istihbarata göre şurada dünyayı tehdit eden bir düşmanımız daha türedi, hadi dünyayı bir kere daha kurtar” emri ile ateş olsa içine gözünü kırpmadan atılan Bond, James Bond 007’yi bilmeyeniniz yoktur. Ama James Bond’u nasıl 007 oldu bilen yok. Yoksa var mı?

Bu filmde; bilmiyorsanız eğer? VEFA nedir öğreneceksiniz.

En iyi ajan kimliği olmayan ajandır. Yapılması gereken her ne ise an tereddüt etmeden yapar.

İyi bir ajanın, iyi bir ajan olana kadar hangi aşamalardan geçerek ajan yapıldığını bu filmde izleyeceksiniz. Her aşam sizi öyle bir içine çekiyor ki; ajan seçiminin her aşamasında bir bir elenenleri gördükçe, “ben olacaktım ki…” diyorsunuz…

Kingsman filminin James Bondvari bir havası olmasına rağmen, daha aksiyonlu, kadınsılığın yakışıklılığın neredeyse hiç kullanılmadığı, esprilerin akıllıca serpiştirildiği, efektlerin ustaca kullanıldığı oo7den daha izlemeye değer bir film.

Bu filmde bir de her bilgisayar dünyasında aşırı güvenliğin, bazen siz hedefinizi gerçekleştirirken 100deyüz bilgisayara gereksinim duyduğunuzda, o hedefinizden sizi alıkoyabileceğinin farkına varacaksınız!

Benim Puanım: 10 / 10

IMDB Puanı: 7,9 / 10

Sinemalar.com Puanı: 8,3 / 10

Vizyon Tarihi: 13 Mart 2015

Yapımı : 2014 – ABD , İngiltere

Tür : Aksiyon , Casusluk , Gerilim , Suç

Süre: 129 Dak.

Yönetmen : Matthew Vaughn

Oyuncular : Colin Firth , Taron Egerton , Samuel L. Jackson , Mark Strong , Michael Caine

Senaryo : Matthew Vaughn , Jane Goldmann

Yapımcı : Adam Bohling , David Reid

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.