ruhlar bölgesi 3
Gerilim, Korku, Sinema Felsefesi

Ruhlar Bölgesi 3

Paylaş; başkaları da faydalansın!

ruhlar bölgesi 3Ruhların, dünyadaki kendilerine emanet verilmiş bedenlerini terk ettikten sonra kıyamete kadar bulundukları yere berzah denir.

Bizim dinimiz olan İslamiyette ne berzah alemine sızış söz konusudur ne de ruhlar bölgesinden bir kaçış!

Ruhlar ile irtibata geçebileceklerine inananlar tam bir yanılgı içerisindedirler. Çünkü bu insanlar Allah’ın öğretilerine karşı gelmişlerdir. Kadere inanmak yerine başka hayaller peşinde koşmuşlardır.

3 harfliler ve şeytan böyle bir işe kalkışacakları 4 gözle beklemektedir. Çünkü bu nokta artık o insanın en zayıf kaldığı andır, kolay lokmadırlar. 3 harfliler ve şeytan sanki istedikleri ruhmuş gibi davranarak kendi buyruklarını insana yaptırabilirler. Bir kere de musallat oldular mı bir daha da onları insanın başından savması, hele Allah’a karşı gelmişken bayağı zordur.

Bu tür yollara baş vurmamak için en iyi kaynak Kuranı Kerim’dir. Okumuş olmak için değil de anlayarak okuduktan sonra insan manevi dünya ile ilgili kafasındaki bütün sorulara cevap bulmaktadır.

Kuranı Kerim’i Türkçe okumak ve dinlemek için:

https://www.omurokur.com/category/kurani-kerim/

http://www.kuranikerimturkce.com

Filmi ilk 2 film ile kıyaslama yaptığımda açıkça şunu söyleyebilirim ki; ilk 2 filmin verdiği gerilimin altında gerilime sahip bir film.

Benim Puanım: 6 / 10

IMDB Puanı: 6,4 / 10

Sinemalar.com Puanı: 7,2 / 10

Vizyon Tarihi: 05 Haziran 2015

Yapımı : 2015 – ABD

Tür : Gerilim , Korku

Süre: 97 Dak.

Yönetmen : Leigh Whannell

Oyuncular : Dermot Mulroney , Leigh Whannell , Hayley Kiyoko , Stefanie Scott , Lin Shaye

Senaryo : Leigh Whannell

Yapımcı : Oren Peli , Jason Blum

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.