renkli iskelet maskesi
Politika, Uyarı, Vatan için, Vatandaşlık

Türkiye Olarak Savaşın İçindeyiz

Paylaş; başkaları da faydalansın!

renkli iskelet maskesi

Uçak sortileri, top atışları, silah sesleri, sirenler yok ama Türk halkı olarak sinsi bir savaşın içerisindeyiz.

Bütün gazetelerin 3. sayfa haberleri dolu dolu.

Hatta artık 3. sayfa haberleri sadece geçmişten gelen bir alışkanlıktan dolayı söyleniyor çünkü yetmiyor artık 3. sayfa insanlık suçu, ahlaksızlık dolu haberlere.

Öldüren öldürene, trafik kazası yapan yapana, uyuşturucu içen içene, tecavüz eden edene, s.kişen s.kişene, gayrimeşru çocuk doğan doğana…

3. Sayfa haberleri biraz, olayların biraz daha detayına inilerek yazılsa bu haberlerden başlı başına Türkiye’nin en çok sayfadan oluşan gazetesi olur. Hatta haftada bir gün ücretsiz mizah eki de verebilir.

ÇED raporu olumsuz olmasına rağmen diktatörvari üslupla başlatılan kapitalist yandaşlar para kazansın diye vatandaşın toprağının suyunun peşkeş çekildiği projeler var;

Ormanlar kesilecek.

Meyve arazileri, sebze tarlaları, hayvan meraları talan edilecek.

Siyanürle altın çıkarılacak,

Yaylalara yol açılarak yayla toprakları zenginlere villa olsun diye satışa çıkarılacak,

Barajlar tarım arazilerini susuz bırakacak…

Bilinçli vatandaşım iş araçlarının karşısında canını siper ediyor.

Bu ülkenin askeri var, polisi var, jandarması var ama bunların tüm cakası vatandaşa hepsi kapitalistlerin uşağı edilmiş;

Jopları, dipçikleri vatan hainlerine değil vatandaşıma indiriliyor, yerlerde vatan haini değil vatandaşım sürükleniyor, kelepçe vatan hainine değil vatanının satılmasına karşı çıkana takılıyor, barikatlar vatan hainlerine değil hakkını arayan; sesini duyurmaya çalışan vatandaşım için kuruluyor.

Hain kaynayan doğu illerimizde de polis asker göt korkusundan sandalyesinden kalkamıyor.

MİT vatana ihanet ile ilgili istihbarat toplaması gerekirken; uşaklığını yaptığı iktidara, iktidar karşıtlarını ispiyonluyor.

Vatan hainleri her yerde elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor.

İçimizde bizim kendi vatan hainimiz bize yetmiyormuş gibi gidiyorlar bir de komşu ülkelerin muhaliflerine destek veriyorlar ve ülkeleri ülkemize düşman ediyorlar.

Suçlulara uyduruktan bir sürü iyi hal indirimi uygulanıp dışarı salıveriliyor, mağdur duruma düşen mağduriyeti ile baş bala bırakılıyor.

İş bilenler görevlerinden uzaklaştırılırken, işin baş harfinden bile bihaber okul sıra arkadaşları işlerin başına yüksek ücret ve tam yetkiyle geçiriliyor.

Şimdi söyleyin bana bu savaş değil de nedir.

Eğer yine de silah sesi duyulmayan savaşa savaş demem diyorsanız; bu cahil iç ve dış siyasetle onu da duyacaksınız!

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.