sıvı metal terminatör
Politika, Uyarı, Vatan için, Vatandaşlık

PKK, Bombardıman, Sıvı Metal Terminatör

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Terminatör 2 filminde Robert Patrick’in canlandırdığı T-1000 kodlu sıvı metal bir robot vardı.

Sıvı metal olduğu için gördüğü her şekle girebiliyordu.

Ne kadar vurursan vur, ne kadar parçalasan parçala merkezi işlem birimini ortadan kaldırmadığın sürece başka bir şekil ile ortaya çıkıyordu.

Hatta T-1000’in bu görevi yerine getirmesine mani olmak için gönderilen ve Arnold Schwarzenegger’in canlandırdığı T-800 modelinin bile şeklini alabiliyordu.

Amacı ne idi Terminatör T-1000’in; İleride robot ırkına savaş açacak insanlığın lideri konumunda olacak olan baş edilmez John Connor’ı öldürmek için programlanmıştı ve tek emeli John Connor’ı ortadan kaldırmaktı.

PKK işte bu sıvı metal robot gibi.

1923 yılında Osmanlı İmparatorluğu’nun elinde kalabilen son toprak parçası olan Türkiye Cumhuriyeti;

  • Konumu itibari ile 3 kıtanın geçiş bölgesinde stratejik öneme sahip,
  • Yer altı zenginlik rezervleri bakir,
  • Gerçek Müslümanlığın yaşandığı ve İslamiyeti yayabilecek tek en modern ülke…

gibi özellikleri ile gözünü para hırsı bürümüş Hristiyan ve Yahudilerin asırlardır ortadan kaldırmaya çalıştıkları ama dışarıdan askeri savaş ile bir türlü başarılı olamadıkları bir ülke.

Dışarıdan silah gücü ile Türkiye Cumhuriyeti ile baş edemeyen bu haçlı orduları 1938’den sonra taktik değiştirdiler; yeni taktikleri Türkiye Cumhuriyeti’ni içeriden buldukları hainler ile ortadan kaldırmak.

Vatanseverler ile mücadelede zorlanıyorlardı.

40 küsur senedir de PKK en büyüğü olmak üzere çeşitli adlarla silahlı terör örgütleri kurarak Türkiye Cumhuriyeti’nin vatansever evlatlarını katlettirmekteler.

PKK’nın eskiden dağda oldukları ve hepsinin tek tip olduğu doğruydu.

Şimdilerde ise hepsi hedefini gerçekleştirmeye odaklanmış sıvı metal Terminatör T-1000 gibi; şehirlerde senin benim kılığımıza girmiş bizim gibi elini kolunu sallaya sallaya dolaşmakta, işler yapmakta; hal, hareket ve konuşmalarından da ne olduklarını ayırt edemezsiniz.

Her şehit haberinden sonra F-16 larımız kalkıyor ve PKK’nın kamplarını bombalıyor.

Kamplarda olanlar sıvı gibi akıp yıllardır açtıkları mağaralara saklanıyorlar oysaki.

Dağlarda olmayanlar da belkide yanı başımızda bizden gibi görünüyor ve bizimle birlikte çalışıyor.

Terörizm boyutu Türkiye Büyük Millet Meclisine dahi erişmişken, PKK’yı artık tüm uzuvları ile birlikte, merkezi işlem birimi de dahil olmak üzere ve PKK’ya destek veren diğer tüm herkese de unutamayacakları bir ders vermeden ortadan kaldıramazsınız.

Yoksa izleriz Terminatör filminin serisi gibi 3, 4, 5…

Paylaş; başkaları da faydalansın!

2 thoughts on “PKK, Bombardıman, Sıvı Metal Terminatör

  1. I simply want to mention I am all new to blogs and definitely loved your blog. Almost certainly I’m planning to bookmark your website . You really come with awesome articles and reviews. Bless you for sharing your blog.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.