Kişisel Gelişim

Dünyanın En Pahalı Patatesi

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Kevin Abosch

Yukarıda fotoğrafını gördüğünüz İrlandalı 46 yaşındaki fotoğraf sanatçısı Kevin Abosch, hemen aşağıda gördüğünüz organik İrlanda patatesi fotoğrafını 1 milyon euroya (bugünkü kur ile yaklaşık 3 milyon 280 bin Türk Lirası daha anlaşılır söylersek; 3 trilyon 280 milyon Türk Lirası) sattı.

irish potato one million euro

Kevin Abosch organik İrlanda patatesi fotoğrafının Avrupalı bir iş adamı tarafından satın alındığını söyledi.

2010 yılında çektiği fotoğrafı ile ilgili Sunday Times gazetesine konuşan Abosch,

Kevin Abosch adını açıklamadığı Avrupalı iş adamının 2010 yılında çektiği fotoğrafı önce evinin duvarında gördüğünü, birlikte iki kadeh şarap içtiklerini, iş adamının fotoğrafı çok beğendiğini (artık içkisine ne koyduysa), iki kadeh daha şarap içtikten sonra da fotoğrafı almaya karar verdiğini söyledi (içkisine koyduğu şey yavaş yavaş tesir ediyor demek ki!)

Kevin Aboshch, iş adamıyla fotoğrafın fiyatıyla ilgili iki hafta sonra anlaştıklarını belirtti.

Bir fotoğraf serisinin parçası kabul edilen patates fotoğrafının biri Sırbistan’da bir müzeye bağışlanırken biri fotoğrafçının kendi koleksiyonunda, diğeri de adı açıklanmayan iş adamına satıldı.

NOT: İrlandalı fotoğraf sanatçısının siyah zemin üzerine çektiği fotoğrafları zengin ve ünlü isimler tarafından tercih ediliyor.

Kevin Abosch kısa yoldan nasıl para kazanacağını bulmuş; ne diyelim HELAL OLSUN!

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.