Gizli Dünya
Dram, Sinema Felsefesi

Gizli Dünya, Room

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Gizli DünyaKendisini istemeyene insan niye zorla sahip olmak ister? Her insanın yaşam hakkı varken neden birileri kendilerinin olmayan çemberin içerisine girip, karşısındakini hürriyetinden yoksun bırakır? Hayat, sadece güçlü olanın nefsani arzularını güçsüz olan üzerinde gerçekleştirme çabasından mı ibarettir? Bir çocuk hayat mücadelesine nasıl hazırlanmalıdır?

Bir çocuğu hayata hazırlayan en iyi öğretmen annedir. Bana annesini anlat sana çocuğun ne olacağını söyleyeyim!

Abartı bir söz mü oldu? Hayır! Bir çocuğun nasıl bir birey olacağını, çocuk ile en fazla zaman geçiren annesi tayin eder.

Benim Puanım: 6 / 10

IMDB Puanı: 8,3 / 10

Sinemalar.com Puanı: 8,3 / 10

Vizyon Tarihi: 19 Şubat 2016

Yapımı : 2015 – İrlanda

Tür : Dram

Süre: 118 Dak.

Yönetmen : Lenny Abrahamson

Oyuncular : Brie Larson , Jacob Tremblay , Sean Bridgers , Joan Allen , William H. Macy

Senaryo : Emma Donoghue

Yapımcı : Tessa Ross , Hartley Gorenstein

Paylaş; başkaları da faydalansın!

2 thoughts on “Gizli Dünya, Room

  1. I simply want to tell you that I am just new to blogging and site-building and really savored this blog. Very likely I’m planning to bookmark your website . You really have exceptional writings. Bless you for sharing with us your blog site.

  2. you are in reality a good webmaster. The web site loading speed is incredible. It seems that you’re doing any distinctive trick. Also, The contents are masterwork. you have performed a great activity on this matter!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.