Vatan için, Vatandaşlık

Muhalefet Olmak Kolay İş

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Kemal Kılıçdaroğlu Devlet Bahçeli

Adamlar başarılı mı? Evet başarılı, son seçimlerde %49,5 oy aldılar. İktidardalar. Cumhurbaşkanı da aynı partiden…

Partinin genel başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı halka sempatik görünerek ve nabza göre şerbet dağıtarak 1. gücün tahtını sallantıya sokmuştu kendi ipini kendisi çekmişti adeta çünkü asıl patronun kim olduğunu, kime karşı sorumluluğu olduğunu çok iyi biliyordu. Ağızlarından, papağan gibi ezberletilmiş cümleler çıkıyordu; zafere giden yolda kişiselleştirme yoktu, bütün olarak hareket edilmeliydi ve kendileri sadece bütünün bir parçasıydılar koltuğu verende alanda bütünü koruma çabası içindeydi. Kim ne derse desin. Hedefe giden yolda sadece koltuk sahiplerinin ismi değişiyordu. Hedef yine aynı hedefti. Koltuk sevdalısı olmak, koltukta nam yapmak adeta yasak edilmişti.

Adamlar başarısız mı? Evet. Kaç seçim büyük farklarla seçimi kaybetmelerine rağmen, eski mısırda olsalar o koltukla birlikte gömüleceklerini vasiyet ederlerdi, koltukta koltuk…

Biraz iktidar partisinden örnek alın; beceremiyorsan defol git. Yok… olur mu canım, 2. parti olarak ahkam kesmek daha kolay, etliye sütlüye karışmadan alsınlar tomar tomar maaşlarını. Çünkü iktidar olsalar foyaları ortaya çıkacak. Onların delegeleri de çalışmak yerine yan gelip yatmayı sevdikleri için eski tas eski hamam devam etsin bu devran peşindeler seçip duruyorlar aynı başarısızları. Çünkü başkası gelse parti teşkilatlarına ait lüks yerlerde bedavaya havadan oturacaklarına çıkıp vatandaşla içli dışlı olacaklar. Olur mu canım; oy oranı barajı geçmeye zaten yeter… Fazlası fazla canım!

Ulan MHP nin koltuk belası Devlet Bahçeli ulan CHP nin koltuk belası Kemal Kılıçdaroğlu adını ağzınızdan düşürmediğiniz Mustafa Kemal olsaydı sizi vatana ihanetten yargılatırdı ve hükmünüz diğerleri gibi olurdu!

Malda yalan mülke yalan al birazda sen oyalan demişler… MHP nin koltuk belası Devlet Bahçeli CHP nin koltuk belası Kemal Kılıçdaroğlu’da oturmuşlar koltuğa oyalanıyorlar ama olan VATANIMIZA oluyor.

Akp yıllardır halkın oyu nasıl alınır diye ders verdi durdu ama sen sayın Bahçeli ve sen sayın Kılıçdaroğlu maalesef bütünlemelerde dahi derslerinizi geçemediniz.

Yazıklar olsun size, tüh size, Allah aklınızı başınıza aldırsın, defolun, defolun, defolun…

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.