Animasyon, Sinema Felsefesi

Öfkeli Kuşlar, The Angry Birds

Paylaş; başkaları da faydalansın!

angry_birdsHiç tanımadığınız birileri ansızın çıkagelip de size karşılıksız eğlence dolu bir hayat vaat ediyorlarsa inanın arkasında sizin için kurgulamış oldukları çok kötü bir planın uygulamaya geçirmek için ortam hazırlıyorlardır. Çünkü sınırsız ve en önemlisi karşılığında o an için bir şeyin istenmediği eğlence, keyfine rahatına zevkine düşkün tembel eğilimli insanoğlu bu durumun içinde düşünce kapılarının kapatılır ve sadece o andan geleceği düşünmeden zevk almaya çalışır, iyi ile kötüyü bir birinden ayıramaz. Bir anlık dünya eğlencesi için gelecek ipotek edilemez.

Her şeye muhalefet olanlar ne kadar da gıcık gelseler olabilecek en kötü şeyleri akıllarına getirdikleri için düşüncelerini değerlendirmekte fayda vardır. Bazı öyle işler vardır ki riske atamazsınız.

Her şeyin güllük gülistanlık olduğu yerlerde kahramanları sadece filmlerde görürsünüz, asıl kahramanlık zaman ve şartlar ne kadar kötü olursa olsun izlediğiniz filmlerdeki gibi hareket edenler asıl kahramandır. Sizde bir kahraman olabilirsiniz, bundan bir halt olmaz dediğiniz biri de!

Benim Puanım: 7 / 10

IMDB Puanı: 6,3 / 10

Sinemalar.com Puanı: 7,6 / 10

Vizyon Tarihi: 13 Mayıs 2016

Yapımı : 2016 – ABD

Tür : Animasyon

Süre: 97 Dak.

Yönetmen : Fergal Reilly, Clay Kaytis

Senaryo : Jon Vitti

Yapımcı : John Cohen , David Maisel

Diğer Adı : Angry Birds Film

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.