Felsefe, Video

İşte Taraftar İşte Beşiktaş

Paylaş; başkaları da faydalansın!

23 Kasım 2016 Çarşamba günü Beşiktaş Vodafone Arena’da Beşiktaş Benfica maçında Beşiktaş taraftarı bir takımın en önemli 12. oyuncusunun taraftar olduğunu kanıtlamışlardır.

İlk yarı 3 – 0 yenik duruma düşmesine rağmen Beşiktaş taraftarı yönetimi istifaya çağırmamıştır.

Goller yiyen kaleciye, oyun kuramayan futbolculara küfürler etmemiş eline ne geçtiyse fırlatmamıştır.

Bunun yerine, hakemin ilk yarıyı bitiren düdük sesinden sonra soyunma odasına başları öne eğilmiş olarak giden futbolcuları tribünlere çağırmışlardır.

https://youtu.be/D9QGyh3II9Q

İkinci yarının başlama düdüğü ile birlikte, taraftarına karşı görevini yerine getirme gayreti içerisine giren Beşiktaşlı futbolcular, takımın sembolü olan kartal gibi, Benfica’yı bir av gibi gözüne kestirmiş ve var gücü ile hücuma geçerek, 12. takım arkadaşlarının da desteği ile skoru 3 – 3 e getirerek maçın 45 dakikalık değil 90 dakikalık bir oyun olduğunu cümle aleme ispatlamıştır.

Sonuç: 3 – 3

https://youtu.be/2nMWBTat8dw

İşte taraftar işte Beşiktaş.

Paylaş; başkaları da faydalansın!

2 thoughts on “İşte Taraftar İşte Beşiktaş

  1. I just want to say I’m beginner to blogging and site-building and definitely liked this web blog. Almost certainly I’m want to bookmark your site . You really have incredible articles and reviews. Cheers for revealing your web page.

  2. Its great as your other blog posts : D, thanks for putting up. “As experience widens, one begins to see how much upon a level all human things are.” by Joseph Farrell.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.