Aksiyon, Animasyon, Sinema Felsefesi

Canavar Kamyonlar, Monster Trucks

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bazı petrol şirketlerinin, daha fazla DAha FAzla DAHA FAZLA kazanabilmek için, petrol çıkarma istasyonu kurdukları bölgenin asıl sahibi canlıların yaşamlarını; para uğruna ilk defa keşfi yapılmış olmalarına rağmen soylarının daha başka kimse fark etmeden yok edecek kadar acımasızlık yapabileceklerini, görünüşleri ne kadar farklı olsa da onlarında bizim gibi bir aileye sahip olabileceklerinden ve bir birleri için her şeyi yapabileceklerinden yola çıkıp, ön yargıyı bırakarak karşımızdaki kim ve ne olursa olsun tanımaya çalıştığımızda ve yaşam hakkına tecavüz etmediğimizde ne kadar yaşam dolu olabileceklerini çeşitli özel yeteneklere sahip ve petrol ile beslenen sevimli canavarların gözünden anlatan, baştan sona aksiyonun eksik olmadığı çocuklar kadar büyüklerinde izleyebileceği güzel bir film…

Benim Puanım: 7 / 10

IMDB Puanı: 5,6 / 10

Sinemalar.com Puanı: 4,7 / 10

Yapımı : 2016 – ABD

Tür : Animasyon , Aksiyon

Süre: 122 Dak.

Yönetmen : Chris Wedge

Oyuncular : Lucas Till , Jane Levy , Amy Ryan , Rob Lowe , Danny Glover

Senaryo : Glenn Berger , Jonathan Aibel

Yapımcı : Mary Parent

Paylaş; başkaları da faydalansın!

3 thoughts on “Canavar Kamyonlar, Monster Trucks

  1. I just want to tell you that I am beginner to blogging and certainly loved your blog site. More than likely I’m want to bookmark your blog . You actually have outstanding well written articles. Thanks a lot for sharing your website.

  2. What i do not understood is if truth be told how you’re not really much more neatly-preferred than you might be now. You are very intelligent. You already know therefore significantly on the subject of this matter, made me individually imagine it from so many varied angles. Its like women and men aren’t interested until it’s something to accomplish with Woman gaga! Your own stuffs nice. All the time deal with it up!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.