Gerilim, Korku, Sinema Felsefesi

Deri Yüz, Deri Surat, Leatherface

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Birileri tarafından Teksas Katliamcısı, namı diğer Deri Yüz, Edward Theodore Gein’in seri cinayetlerine nasıl başladığını anlattığını iddia eden film Teksas Katliamı Gerçek Öyküsünü bayağı uzaktan seyrediyor…

Teksas Katliamı Gerçek Öyküsünü https://www.omurokur.com/2013/04/teksas-katliami-gercek-oykusu/sayfasında okuyabilirsiniz…

Filmden çıkarılacak dersler;

  • Bir insan beyin yapısı olarak, karşısındakinin çektiği acıyı hissetmeden, yani empati kurma yetisinden mahrum yaratılmış olabilir fakat çevresinin kendisine vermiş olduğu eğitim onun kişiliğini belirler. İyi de olabilir kötü de!
  • Eğer suç bir düzen içerisinde gerçekleşmesine devam etmesine rağmen bir türlü çözülemiyorsa, bilin ki suçu önlemek ile görevlendirilmişler içerisinde de suçlular için çalışanlar vardır. Görevliler içerisindeki hainleri ortaya çıkartın.
  • Hangi kötüye ikinci bir şans tanımanız gerektiğini iyi analiz edin. Bazı kötülük sahipleri yaşamayı hak etmiyor olabilir.

Benim Puanım: 6 / 10

Sinemalar.com Puanı: 6,8 / 10

IMDB Puanı: 5,1 / 10

Yapımı : 2017 – ABD

Tür : Gerilim, Korku

Yönetmen : Julien Maury, Alexandre Bustillo

Oyuncular : Stephen Dorff, Lili Taylor, Finn Jones, Nicole Andrews, Velizar Binev

Senaryo : Seth M. Sherwood

Yapımcı : Christa Campbell, Tobe Hooper

Paylaş; başkaları da faydalansın!

2 thoughts on “Deri Yüz, Deri Surat, Leatherface

  1. I simply want to tell you that I am just new to blogging and definitely liked this blog. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You surely have good articles. With thanks for revealing your web site.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.