Dram, Gerilim, Macera, Sinema Felsefesi

Aramızdaki Sözler, The Mountain Between Us

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bu filmden çıkarılacak dersler;

  • İnsanoğlu Allah’ın yarattığı, eğer umutsuzluğa kapılmazsa ve çevresinde serpiştirilmiş olan araç gereçleri kendi varlığının devamı için kullanabilirse, ki tarih boyunca yapmıştır, şartlar ne olursa olsun bulunduğu ortamda yaşamını sürdürebilecek özelliklere sahip mükemmel bir makinedir.
  • Aile kurarken; kalbinizdeki, daha önceki insanlar tarafından tanımlanan sevgi denen duyguya değil, maddiyat dışında karşınızdakinin hayatına ne katabileceğinizi ve karşınızdakinin de sizin hayatınıza ne katabileceğini göz önünde bulundurun. Kazak Kazan olmayan birliktelikler mutsuzluğa mahkumdur.
  • Öyle zamanlarda öyle zor şartlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz ki; belkide yanınızda bulunacak kişi hiç tanımadığınız bir yabancı olacaktır. Yaşam mücadelesinde yabancılık değil ortaklaşa kim neyi yapabilir daha ön plandadır. Belkide o yabancı sizin diğer yarınızdır:) 

Soğuk kış gecelerinde vücudunuzu tir tir titretirken içinizi ısıtacak bir film.

Benim Puanım: 10 / 10

IMDB Puanı: 6,4 / 10

Yapımı : 2017 – ABD

Tür : Dram , Gerilim , Macera

Süre: 103 Dak.

Yönetmen : Hany Abu-Assad

Oyuncular : Kate Winslet, Idris Elba, Dermot Mulroney, Beau Bridges, Lucia Walters

Senaryo : Scott Frank, J. Mills Goodloe

Yapımcı : Peter Chernin, Dylan Clark

Paylaş; başkaları da faydalansın!

2 thoughts on “Aramızdaki Sözler, The Mountain Between Us

  1. I just want to say I’m very new to weblog and truly enjoyed you’re website. Most likely I’m want to bookmark your blog . You absolutely have outstanding well written articles. Regards for revealing your blog.

  2. I like this post, enjoyed this one appreciate it for posting. “I would sooner fail than not be among the greatest.” by John Keats.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.