8 / 10, Aksiyon, Dram, Sinema Felsefesi, Sinema Puanı, Suç

Lou

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Başka bir ülkeyi karıştırmaya çalışan ajanlar, ailelerini bile, vatanlarına hizmet gayesi ile gerçekleştirecekleri emelleri kadar değerli görmezler.

Başka bir ülkeyi karıştırmaya çalışan ajanların çok tehlikelidirler, tilki kadar kurnazdırlar, her türlü imkan ülkeleri tarafından sağlandığından devlet yönetiminde veya devlet yönetimine her türlü ulaşabilecek ve kararlarına etki edecek noktada yer alan koltukta yer işgal eden, para, kadın veya daha yüksek makam sahibi olmak isteyenlerin en yakınında yer alırlar…

Bazen kendilerini devlet başkanlarının eşi veya danışmanı olarak bile görürsünüz?

Nasıl yani? mi diyorsunuz!

Özellikle Ortadoğu’da yer alan ülkelerin, uzak tarihlerine değil yakın tarihlerini incelemenizi tavsiye ederim.

Hazır okumaya başlamışken, Osmanlı İmparatorluğu’na da bir göz atın ve sadrazamların, cariyelerin kim olduklarına ve devlet yönetimine etkilerine bir bakın derim! 

Görevlerini ifa ettikten sonra ise ajanlar, bildikleri açıklanmasın diye yüksek teşekkür primleri ile ödüllendirilirler, istedikleri gibi bir hayat sürerler, ağızları açılır ise de çalıştıkları teşkilat tarafından ölüm listesine alınırlar ve diğer ajanlar tarafından ilk fırsatta yok edilirler…

Bu filmden bu yorumu nasıl mı yaptım? Lou, ara ara verilen bilgileri bir araya getirdiğinizde, İran devriminde yer almış ama yaptıklarına pişman bir ajan çünkü! 

Benim Puanım: 8 / 10

IMDB Puanı: 6,1 / 10

Yönetmen: Anna Foerster

Senaryo: Maggie Cohn, Jack Stanley

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon, Suç, Dram

Dil: İngilizce, Ukraynaca

Müzik: Nima Fakhrara

Oyuncular: Allison Janney, Jurnee Smollett, Logan Marshall-Green, Ridley Asha Bateman

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.