Dram, Gerilim, Sinema Felsefesi

Süper Karanlık Zamanlar, Super Dark Times

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Kime dostum dediğine dikkat et. Her arkadaşın dost olduğunu söyleyebilir ama gerçek dost dışında kimse dostluk yapamaz.

Kendisinin, senin dostun olduğunu söyleyen kişi senin dinine, diline, ırkına, görünümüne, fakirliğine zenginliğine bakmaz… Senin hakkında arkandan konuşmaz, dedikodu yapmaz. İki yüzlü değildir. Seni, sorunun ne olursa olsun iki eli kanda olsa seni yalnız bırakmaz…

Şaka da olsa kılıç kınından çıkmaz, bıçak ile hamle yapılmaz, mermi atan tabanca – tüfek, ok atan yay birisine doğrultulmaz…

Şaka ile, kaza ile dahi olsa suç kabul edilen bir durum içerisine düşmüşse insan bilmelidir ki bunu itiraf etmek ve suçun bedelini ödemek ömür boyu çekilecek vicdan azabından iyidir. Ve saklanmaya çalışılan bir suç, o suç ortaya çıkmaması için içine düşülecek endişe ile işlenecek başka suçlara da zemin hazırlar.

Bir suça şahit olup da susan, Şeytan’a uşaklık etmekten başka bir şey yapmamaktadır.

Filimin ergen muhabbetleri ile geçen ilk 15 – 20 dakikası sizi sıkabilir ama devamı izlemezseniz çok şey kaybedebilirsiniz; çocuklara, gençlere, ebeveynlere ders niteliğinde!

Benim Puanım: 9 / 10

IMDB Puanı: 6,5 / 10

Yapımı : 2017 – ABD

Tür : Dram, Gerilim

Süre: 100 Dak.

Yönetmen : Kevin Phillips

Oyuncular : Charlie Tahan, Owen Campbell, Elizabeth Cappuccino

Senaryo : Ben Collins, Luke Piotrowski

Yapımcı : Niraj Bhatia, Dan Burks

Paylaş; başkaları da faydalansın!

2 thoughts on “Süper Karanlık Zamanlar, Super Dark Times

  1. I just want to mention I am beginner to blogging and site-building and certainly loved this blog site. Likely I’m want to bookmark your blog . You really have fantastic stories. Thanks for revealing your website.

  2. I was reading through some of your articles on this website and I believe this website is real informative! Keep posting.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.