Dram, Sinema Felsefesi

Bir Hayalet Hikayesi, A Ghost Story

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bu film başkaları için anlamsız, durağan, sıkıcı… gelebilir fakat filmi bir de aynı ortamı paylaşıp sevdiğini kaybeden birisine sorun bakalım; size nasıl duygu hissettikleri ile alakalı neler neler… anlatacaklardır!

Bir anımı paylaşmak istiyorum;

Kardeşimin vefatından yaklaşık bir sene sonra köyden şehre taşınıyorduk, kardeşimin doğumundan ölümüne kadar; yaşadığımız her yerde izlerinin olduğu o yerden ayrılırken annem, “yavrum! ya gelir de bizi bulamazsa?” diyerek hüngür hüngür ağlamıştı…

Benim Puanım: 10/10

IMDB Puanı: 6,9 / 10

Sinemalar.com Puanı: 4,4 / 10

Yapımı : 2017 – ABD

Tür : Dram

Yönetmen : David Lowery

Oyuncular : Casey Affleck, Rooney Mara, Rob Zabrecky, Will Oldham

Senaryo : David Lowery

Yapımcı : Adam Donaghey, Toby Halbrooks

Paylaş; başkaları da faydalansın!

3 thoughts on “Bir Hayalet Hikayesi, A Ghost Story

  1. I simply want to say I’m beginner to blogging and actually savored you’re web page. More than likely I’m going to bookmark your site . You amazingly have beneficial article content. Thanks a bunch for sharing your blog.

  2. Great blog here! Also your site loads up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as quickly as yours lol

  3. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this blog. Thank you, I will try and check back more often. How frequently you update your website?

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.