Dram, Sinema Felsefesi, Suç, Tarihi

Mumbai Oteli, Hotel Mumbai

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Savaşta sizinle savaşan ile savaşın,

Yaşlıları, kadınları, çocukları savaştan ayrı tutun diyen Hz. Muhammed’in (Allah’ın selamı O’nun üzerine olsun) temsil ettiği Müslümanlığı, savunduğunu iddia eden insanların asıl suçlular ile değil de güçlerinin yettiğini ortadan kaldırmaya çalışması cahilcedir!

Yıl 2008

Hindistan

Müslümanlığın gerçekte ne anlatmak istediğini anlamamış bir avuç cahil, insanların yoğunlukta olduğu yerlerde, kanaat önderlerinin öbür tarafta cennet vaadine karşılık olarak, önlerine çıkan insanları bir av hayranıymış gibi öldürmüşlerdir.

Bu olayların en vahim gerçekleştiği Mumbai Otel baskını, otelin kamera kayıtlarından elde edilen veriler ve saldırıya hedef olmuş fakat kurtulmuş kişilerin ifadeleri doğrultusunda sinemalaştırılarak ölümsüzleştirilmiştir.

Gerçek Müslümanlığın ne anlatmak istediğini tarikatlardan veya cemaatlerden değil Kuranı Kerim’i bizzat kendiniz okuyarak kendi kendinize anlayabilirsiniz.

Kim ki bir cemaate – tarikata tabi olduğunu söyler; bilin ki o kişi ayetleri kendi çıkarına yorumlayarak dini çıkarlarına alet ediyordur!

https://youtu.be/gVQpbp54ljA

Benim Puanım: 10 / 10

IMDB Puanı: 7,6 / 10

Vizyon Tarihi: 21 Haziran 2019

Süre: 125dk

Tür: Dram , Suç , Tarih

Yönetmen: Anthony Maras

Senarist: Anthony Maras , John Collee

Yapımı: 2018 – ABD , Avustralya , Hindistan

Hotel Mumbai Filmi Oyuncuları: Armie Hammer, Dev Patel, Nazanin Boniadi, Jason Isaacs, Natasha Liu Bordizzo

Yapımcı: Mike Gabrawy , Gary Hamilton , Basil Iwanyk , Kent Kubena , Andrew Ogilvie , Julie Ryan

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.