Recep Tayyip Erdoğan
Günlük, Politika, Son Yazılar

…Ve 12. Cumhurbaşkanlığı Goes to Recep Tayyip Erdoğan

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Ey MeHaPe, Ey CeHaPe;

kaybetmiş adam

Gökten zembil ile indirdiğiniz bir kişinin,  ne gariptir ki; cumhurbaşkanı olacağı hayaline kapıldınız.

Ama şunu unuttunuz; yavrum seni leylekler getirdi masalı eskilerde kaldı.

Türkiye insanı size bir ders verdi hem de kaç seçimde ama siz o dersi bir türlü öğrenemediniz.

Ben size almış olmanız gereken dersi özet geçeyim; sizin yaptığınız boş zıtlık muhalefeti, muhalif olduğunuz konularda çözüm yöntemlerini söyleyemediğiniz için de size yıllardır gönül vermiş; daha doğru bir tabir ile takım tutar gibi parti tutan seçmenleriniz dahi artık sizi sahiplenmiyor.

Kaybetmeye mahkumsunuz!

Cumhurbaşkanlığı için ileri sürdüğünüz aday hakkında benim düşüncem şu oldu; CeHaPe ve MeHaPe kendi içlerinde lider olacak bir adam olduğuna inanmıyorlar ve bu yüzden gittiler ithal bir adam getirdiler,

Ama AKP’ye bak: Recep Tayyip Erdoğan

HDP’ye bak: Selahattin DEMİRTAŞ

Diktatörlüğe karşı olduğunuzu beyan ederken; içinizden yükselen seslere kulak tıkadınız; Emine Ülkü TARHAN, Meral AKŞEER, Hikmet ÇETİN veyahut Mansur YAVAŞ aday gösterilseydi eminim size tepki olsun diye “kimse içime sinmemişken niye oy kullanayım” diyen seçmenleri de sandık başına çeker ve rekabet edebilirdiniz. Ama yapmadınız çünkü yıllardır o muhalefet koltuğuna öyle alıştınız ki iktidar olmayı, çözüm politikanız yokken elinizi taşın altına sokmayı istemiyorsunuz.

Kazanamayağınız ÇATI adayınızı açıkladığınız ilk anda gün gibi ortadaydı.

Şimdi sizin için düşünme zamanı ey CeHaPe ve MeHaPe ama siz düşünseniz dahi şunu söyleyeceksiniz; oy oranımız hiçte yabana atılacak kadar kötü değil.

Ben size oy oranlarını yazmadan şunu söyleyeyim; (oylar ile ilgili istatistiki bilgi her yerde diğer seçimlerle birlikte kıyaslamalı olarak var zaten.) İkinci oldunuz.

Bu yarışma birincinin altın, ikincinin gümüş, üçüncünün bronz aldığı bir yarış değildi. Sadece birincinin kazandığı bir yarıştı ve siz bu yarışı kaybettiniz.

Recep Tayyip Erdoğan zaten her yerde şunu söylemiyor muydu; ALLAH RAZI OLSUN BU MUHALEFETTEN” ve siz yine zorlanmadan Recep Tayyip Erdoğan’ı o koltuğa oturttunuz.

 Yok efendim sizin adayınız profesörmüş bilim adamıymış; hadi geçin oradan. Bükemediğin bileği öpeceksin adam kazandı.

Hak etti KAZANDI.

Recep Tayyip Erdoğan

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı,

AKP Genel Başkanı,

Üç dönem Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı,

Türkiye 12. Dönem Cumhurbaşkanı…

Hani her küçük olayın akabinde bile yankılandırıyordunuz ya mikrofonlara; İSTİFA, İSTİFA, İSTİFA diye asıl istifa etmesi gerekenler varsa o da bütün seçimleri kaybeden sizlersiniz ey MeHaPe ve CeHaPe liderleri.

Hadiyin bu partilerin gerçek ideallerine gönül verenler;

Artık Muhalefete taze kanlar lazım.

değişim zamanı

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.