Andy Whitfield
Günlük, Son Yazılar

…Ve Kan Kuma Karıştı…

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Andy WhitfieldKim olursa olsun; ister Türk ister yabancı, ister Müslüman ister kafir ister ateist, görmüşüz ya televizyonlarda, izlemişiz ya bir sürü bölümünü, sevmişiz ya kendisini, durmuşuz ya arkasında, bir karakterde olsa azıcık ucundan da olsa biliyoruz ya eski roma da ki o acımasız kan müsabakalarını ve Spartaküs’ ün bağımsızlık için mücadelesini, diğer gladyatörleri de bu amaca hazır ederek yaptığı zengin zevk düşkünü otoriteye açtığı savaşı, içimizdeki kendi tarihimizde olan o tarihi heyecanla birlikte, hadi aslanım, hadi koçum çık kumlara, akıt kanlarını toprağa, ser hepsini yere tezahürat etmişiz ya…

Hele bir de genç; sadece 39 yaşında ya, sığdıramıyoruz toprağa, sanki bizmişiz gibi, bizdenmiş gibi, ölümü yakıştıramıyoruz, yakıştıramadık biz ona.

Tek farkı var herkesten; ünlü birisi  ya, birkaç gün daha kalacak ekranlarda, haberlerde ve o da herkes gibi geldiği yere, toprağa karışıp unutulup gidecek sonsuzluğa.

İşte tüm basın bültenlerinde ki ölümü hakkındaki ortak haber;

“Spartacus: Kan ve Kum” adlı televizyon dizisinin yıldızı Andy Whitfield, 39 yaşında hayata veda etti.

Son 1,5 yıldır lenf kanserinden tedavi gören Whitfield’in, Avustralya’nın başkenti Sydney’de hayatını kaybettiği açıklandı.

Whitfield, dizide Spartacus karakterini canlandırıyordu ancak hastalığı nedeniyle geçen sezon öncesi diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Hep birbirimize temennilerimizde dediğimiz gibi, kim olursa olsun Spartacus; Andy Whitfield, toprağı bol olsun!

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.