telefon rehberi
Son Yazılar, Vatandaşlık

TBMM 24. Dönem Milletvekilleri Telefon Rehberi

Paylaş; başkaları da faydalansın!

telefon rehberi

Bizi temsil etmesi için, bizim sorunlarımıza çözüm bulmaları için seçip TBMM’ ne gönderdiğimiz milletvekillerimize ileteceğiniz, çözümünü isteyeceğiniz bir sorununuz var, ama onlarla konuşabilmek, bu sorunu ifade edebilmek için onlara nasıl ulaşacağınızı bilmiyorsunuz! Bunu düşünerek ekte; 24. Dönem TBMM milletvekillerinin telefon listesini alfabetik sıralı olarak hazırladım.

Bir sorunu onların görmesinin beklemeyin, vatandaşlık görevi sadece oy kullanıp ben seçtin, gönderdim artık gerisini o yapsın, sorunları kendilerinin görmesini beklemek değil, sorunları onlara aktarıp çözülmesi hususunda ısrar etmekle yerine getirilmiş olunur…

Bilgisayarınıza indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız:

https://www.omurokur.com/dokuman/24.DonemMilletvekilleriTelefonRehberi.xlsx

Paylaş; başkaları da faydalansın!

3 thoughts on “TBMM 24. Dönem Milletvekilleri Telefon Rehberi

  1. i believe you have a nice page here these days was my initial time coming here.. i just happened to discover it doing a google search. anyway, great post.. ill be bookmarking this page for certain.

  2. “Usefull facts made on your blog, most I agree with. Remember viewing a similar blog which I will try to post. Definately will bookmark ofcourse I await your next insightful blog post”

  3. I have been searching for this information for quite some times. About three hours of online searching, at last I found it in your blog. I wonder why Yahoo dont display this kind of good websites in the first page. Usually the top search engine results are full of rubbish. Perhaps its time to use another search engine.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.