kazanma sanatı
Biyografi, Dram, Sinema Felsefesi, Son Yazılar, Spor

Kazanma Sanatı ( Oscar 2012 )

Paylaş; başkaları da faydalansın!

kazanma sanatı

Yorum: Futbol, basketbol, beyzbol, hentbol, santranç, tavla, oto yarışı, at yarışı, golf, hokey, atlama, zıplama… her oyuncu, her antrenör, teknik direktör, koç, patron, yatırımcı… herkes kazanmak ister.

Ama herkes kazanamaz!

Yanlış teknik direktör, yanlış taktik, yanlış oyuncu, yanlış zaman, yanlış hareket… kaybetmeye neden olur;

Kazanmak istiyorsan en pahalı, herkesin en iyi olarak gösterdiğine değil, takıma en iyisini katacağına inandığını, diğerlerinin uyguladığı taktiğe değil; sana uyan taktiği, en pahalısına değil rakip için en uyumlusunu seçeceksin! Bir de şunu unutmayalım, her şeyi kendine uygun seçtin, galibiyetler ardı arkasına geldi, güvenin de tam, ama bunun senin üzerinde zafer elde etmesine asla izin verme çünkü nasıl olsa kazanırım dediğin ve yeniliklerden uzak kaldığın her an seni mağlubiyet’ in acı çay ikramına misafir edecektir.

Benim Puanım: 5 / 10

Oscar 2012 Adaylıkları:

En İyi Film Moneyball

En İyi Erkek Oyuncu Brad Pitt

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Jonah Hill

En İyi Uyarlama Senaryo Steven Zaillian ve Aaron Sorkin

En İyi Kurgu Moneyball

En İyi Ses Miksajı Moneyball

Yönetmen: Bennett Miller

Oyuncular: Brad Pitt, Philip Seymour Hoffman, Jonah Hill, Kathryn Morris, Robin Wright Penn, Chris Pratt, Glenn Morshower, Tammy Blanchard, Frankie ıngrassia, Rick Yudt, Adrian Bellani, Renee Diamond, Sergio García, Olivia Dudley, Art Ortiz, Robin Wright, Takayo Fischer, Stephen Bishop, Keith Middlebrook, Erin Pickett,

Tür: Biyografi, Dram, Spor

Rating: 7.7 (64,556 Oy)

Vizyon Tarihi: 09 Aralık 2011 (Türkiye)

Süre:133 dakika

Senaryo: Steven Zaillian | Aaron Sorkin | Stan Chervin | tümü »

Müzik: Mychael Danna

Görüntü Yönetmeni: Wally Pfister

Yapımcılar: Mark Bakshi, Michael De Luca, Rachael Horovitz

Firma: Columbia Pictures, Scott Rudin Productions,| Michael De Luca Productions

Çekim Yeri: Blair Field, Recreation Park – 4700 E. 10th Street, Long Beach, California, USA

Bütçe: $50,000,000

Hasılat: $75,016,059

Paylaş; başkaları da faydalansın!

4 thoughts on “Kazanma Sanatı ( Oscar 2012 )

  1. I just want to say I am just beginner to blogs and certainly enjoyed you’re website. Most likely I’m likely to bookmark your website . You definitely come with amazing well written articles. Thanks a bunch for revealing your web page.

  2. Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just extremely magnificent. I actually like what you have acquired here, really like what you’re saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it smart. I cant wait to read much more from you. This is really a terrific web site.

  3. Hello, Neat post. There is an issue with your web site in web explorer, could check this… IE still is the marketplace chief and a big part of folks will leave out your excellent writing because of this problem.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.