kanıma gir
Dram, Gizem, Korku, Sinema Felsefesi, Son Yazılar

Kanıma Gir

Paylaş; başkaları da faydalansın!

kanıma girYorum: Gir kanıma benim, bana benim karakterim gereği yapamayacağım şeyleri yaptır gibi bir şeyleri aklıma getiren vasatın altında akıp giden filmden, her filmden bir çıkarımda bulunmayı huy edinmiş ben yine bir çıkarımda bulundum, bu çıkarımımı kendime ve size kendi cevabım ile bir soru olarak soruyorum;

Sevgi; sevdiğinin yaradılıştan gelen düzeltemeyeceğin her türlü eksikliğini mi kabul etmektir, yoksa sevdiğinin düzeltilebilecek her türlü hatasını, aman seviyorum diye, ortadan kaldırabilecekken, aynen böyle mi kabul etmektir?

IMDB Puanı: 7,2 / 10

Benim Puanım: 4 / 10

Tür: Dram, Gizem, Korku

Süre: 116 Dak.

Yönetmen: Matt Reeves

Oyuncular: Chloë Grace Moretz , Elias Koteas , Sasha Barrese , Richard Jenkins , Kodi Smit-mcphee

Seslendirenler: Mustafa Büyükçolak

Senaryo: Matt Reeves , John Ajvide Lindqvist

Yapımcı: Stephen King , Philip Elway

Paylaş; başkaları da faydalansın!

3 thoughts on “Kanıma Gir

  1. Dört dörtlük diye bir insan var mı dünyada Allah’ın kulu ve elçisinin dışında?En büyük eksiklik uzuvların olmayışında değil beyindeki düşüncedeki eksikliktir.Sevgi ve sevmek bizlere ruhumuzun ve beynimizin eksikliğini tamamlayacak en büyük nimettir ekmek gibi su gibi.Sevginin ve sevdiğinin kıymetini bilmeyen sunulan diğer dünya nimetlerinden de tat alamaz, aldığını zannedip kendini kandırırlar.Sevgi görmeden de olsa yaşadığını bilmektir.Sevgi nefretin arkadaşıdır, sevgi karşıdakini yaptıklarınla kendinden nefret ettirmemektir.

  2. I simply want to tell you that I’m beginner to blogs and really liked you’re web blog. Likely I’m going to bookmark your blog post . You really have fantastic articles and reviews. Kudos for revealing your website.

  3. It is really a nice and useful piece of information. I am satisfied that you simply shared this useful info with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.