Keriman Halis
Günlük, içimdekiler, Son Yazılar, Uyarı

Dünya Bu Türk Kızlarını Konuşuyor

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Keriman HalisHaberlerin başlığı bu şekilde atılıyor.

Dünya bahse konu Türk kızlarını konuşuyor da önemli olan bu kızları nasıl konuştuğu, Yok efendim neymiş Holivud Türk kızlarını keşfetmişmiş. Peki, o kızları oynattıkları dizileri/filmleri hiç izlediniz mi? Oyunculuk yeteneklerinden dolayı mı dizilerin/filmlerin oyuncu kadrolarında yer almaktalar yoksa m.melerini, g.tlerini, a.larını anadan üryan kendilerine helal olmayanlara gösterecek ve/veya yönetmenin emri her cinsel pozisyonu helalleri olmayanlara uygulayacak ahlaksızlığa, Allah tanımazlığa sahip oldukları için mi?

Dünde bir haber vardı; internetin yeni fenomeni diye bahsediliyordu bir Türk kızından; oda aynı a.ının, g.tünün, m.melerinin fotoğraflarını paylaşıyormuş el aleme. Bana göre yaşamıyor da kendisine göre yaşadığını zannettiği her anını fotoğraflıyormuş, hani instagram veya selfie denen illetler çıktıya onun için, neler neler anlatmış aman Allah’ım sen ona da doğru yolu göster! helali olmayanlar ile yaşadığı sex tecrübelerinden tutunda, nasıl haz aldığına, nelerden hoşlandığına… ayyyyyyyyhhh bahsedemeyeceğim neyse. Ne kadar ayıp şeylerdi eskiden bunların dile getirilmesi! şimdide ayıp ama Allah herkese akıl fikir versin. Çok kişi bakıyor ya resimlere, bakanlar birde ufff ohhhh vauvvvv falan gibi yorumlarda yapınca fenomen olduklarını zannediyorlar, ama yaptıkları sadece Şeytan’a uşaklık!

Neyse bahsetmek istediğim konu ile ilgili en iyi örnek ilk Türk Dünya Güzeli Keriman.

İlk Türk Dünya Güzeli Keriman Halis’in nasıl dünya güzeli seçildiğine bir bakalım;

Bu ilginç olay Halit Turhan Bey’in hatıralarında yer almaktadır: “1932 yılında Cumhuriyet gazetesinin tertiplediği güzellik yarışmasını Keriman Halis kazanmıştı. Aynı yıl Belçika’nın Spa şehrinde 28 ülkenin katılmasıyla dünya güzellik yarışması düzenlenmişti. 1913 yılında doğan Keriman Halis, bu yarışmaya Türkiye’yi temsilen katıldı. Günlerce Spa şehrinde kalan güzeller, çeşitli kişilerle görüştü ve konuştular. Yarışma gününde jürinin önünde kızlar birer birer geçip giyimleriyle, bakışlarıyla, tebessümleriyle puan toplamaya çalıştılar. Jüri salona geçip, puan değerlendirmesi yapmak istedi. Başkan kürsüye geçerek:

– Sayın jüri üyeleri, bugün Avrupa’nın Hıristiyanlığın zaferini kutluyoruz. 1400 senedir dünya üzerinde hâkimiyetini sürdüren İslamiyet artık bitmiştir. Onu Avrupa bitirmiştir. Bir zamanlar sokağı bile, pencere arkasından seyredebilen Müslüman kadınların temsilcisi Türk güzeli Keriman, mayo ile aramızdadır. Bu kızı, zaferimizin tacı kabul edeceğiz, onu kraliçe seçeceğiz. Ondan daha güzel varmış, yokmuş bu önemli değil… Bu sene güzellik kraliçesi seçmiyoruz. Bu sene İslamı yenmenin zaferini kutluyoruz. Avrupa’nın zaferini kutluyoruz. Bir zamanlar Fransa’da oynanan dansa müdahalede bulunan Kanuni Sultan Süleyman’ın torunu işte mayo ve sutyen ile önümüzdedir. Kendini bizlere beğendirmek istemektedir. Biz de bize uyan bu kızı beğendik. Müslümanların geleceği böyle olması temennisiyle Türk güzelini dünya güzeli olarak seçiyoruz. Fakat kadehlerimizi Avrupa’nın zaferi için kaldıracağız.”

Böylece Keriman Halis dünya güzeli seçildi.

Batılıların aklına Türk denildiği zaman Müslüman, Müslüman denildiği zamanda Türk geliyor, yani onların aklında biz Müslüman Türk olarak yer almaktayız.

Batılılar, kendilerinde çokça gördükleri ahlaksızlık sahneleri bizde de görülmeye başladığında bu duruma Şeytanı hoşnut etmişçesine çok seviniyorlar.

Hâlbuki batılılara Müslüman Türk olarak aslında kim ve ne olduğumuzu, yeteneklerimizle, ahlaklı, bir birini seven, bir birine saygı gösteren bireyler olarak yaşayarak göstermeliyiz. Batının ahlaki bakımından seneler seneler önce yozlaşmış hayatını örnek almamalıyız, çocuklarımıza onları örnek aldırmamalıyız.

Biz batılıların çok iyi bildiği Müslüman Türk’leriz, bunun bilincinde yaşamalıyız, çocuklarımıza örnek olmalıyız, bizim batının ahlaksızlıklarına ihtiyacımız yok, batının biz Müslüman Türk’lerin bozulmamış aile yapısına ihtiyacı var.

2014 yılı Dünyanın En Seksi 100 Kadını ( Maxim Dergisi )

Paylaş; başkaları da faydalansın!

5 thoughts on “Dünya Bu Türk Kızlarını Konuşuyor

  1. Helalden haramdan bahsediyorsunuz mayo giyen türk kızını eleştirip ahlaksızlıktan bahsediyorsunuz yazınızda… Hemen arladından çıplak ve yarı çıplak kadınların resmini koymuşsunuz.o resimlere her bakanın günahına ortaksınız.anlayamadım sayfanızdaki çıplak kadın resimlerini amacınız ne madem bu kadar hassassınız

    1. Allah göz vermiş gör diye!
      Allah nefis vermiş ıslah et diye!
      Bakmana engel olamazsın ama nefsine hakim olabilirsin!
      Gösterene baktığın için değil nefsinin isteklerini yerine getirirsen günah kazanırsın!

  2. Bencede o kadar yazıdan sonra bu kadın resimleri hiç olmamış
    Allah gözü gör diye vermiş ama namahreme bak diye degil iyi o zaman sen her türlü pisliğe bak ama ben nefsime hakim oluyorum de zaten insan baktikca tahrik olur baktikca artık gözüne normal gelir edep duygusunu kaybetmeye baslar

  3. I simply want to mention I’m new to blogging and site-building and seriously liked your web-site. Almost certainly I’m planning to bookmark your site . You really have remarkable writings. Bless you for sharing with us your webpage.

  4. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your site?

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.