israil bayraklı kelebek
Bilgi Havuzu, Günlük, Politika, Son Yazılar, Vatandaşlık

İsrail Markaları Listesi

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Topu topu 14 milyonluk nüfusa sahip olmalarına rağmen Yahudiler işte aşağıda bir kısmını verdiğim markaların sahipleri;

İnşaALLAH biz 1.600.000.000 kişilik nüfusa sahip Müslümanlar bir gün böyle övüneceğimiz markalara sahip oluruz…

Bakalım aşağıdaki markaların kaç tanesi size tanıdık gelecek?

israil bayraklı kelebek

Paylaş; başkaları da faydalansın!

5 thoughts on “İsrail Markaları Listesi

  1. Maalesef ki çoğu bilgi yanlış.Örneğin Carrefour Sa Fransızlara aittir.Disney zaten kurucusu Amerika’da doğmuştur.yine de araştırmalarınız için minnettarım.Teşekkürler.

    1. Şirketlerin A.B.D., Fransa ya da başka bir ülkede olması o şirketleri o ülkenin markası yapmaya yetmez. O ülke bu davranışı ile markalara bir bakıma yurtluk sağlamış olur.

      Buradaki markalar yahudulere ait sitelerde yer alan bilgilerde dahil olmak üzere geniş kapsamlı bir çalışma sonucunda bir araya getirilmiştir.

      Walt Disney Amerikalıdir hatta yahudi düşmanı olarakta bilinmektedir fakat walt disney şirketi artık Yahudilerin kontrolündedir ve Yahudilerin çıkarına hizmet etmektedir.

      Keza Carrefour Fransiz olarak görünmektedir…ancak Fransada ki yahudi lobisinin devlet uzerinde müthis bir yaptirim gucune sahip oldugu unutulmamalıdır!

      Diğer şirketler icinde benzer durumlar söz konusudur.

      Dünya yahudi nüfusu yaklaşık 14 milyon dolayındadır ve tüm Yahudilerin sadece yaklaşık olarak yarısı İsrail’de yaşamaktadır.

      Yahudiler için sadece diğer bir yahudi ancak dost olabilir yahudi dışında kim olursa olsun yahudi için düşmandır.

      Eski bir Mossad ajanı da şunu ifade etmiştir her ülke de Yahudiler hizmet eden büyük bir yahudi şirketi mutlaka mevcuttur.

      Şunu sizin araştırmanızı isterim bir dönem Ortadoğu pazarına girişi yasaklanmış olan Coca Cola hangi marka adı altında bu yasağı delmiştir ve Ortadoğu piyasasında da para kazanmıştır? (Bir ipucu vereyim o marka Türkiye de)

  2. SelâmunAleykum üstadım, Allah razı olsun. Maalesef ki zulm artınca akıllara gelen bu günlerde listeyi genişletmek ve güncellemek adına yardımlarınızı rica ederiz. Şimdiden teşekkürler.

  3. Sırma sularının sahibi Türk yahudi asıllı felan da değil belli bir hissesinin satılması da alan ailenin yahudi olduğu anlamına gelmez. Saçma sapan bir çok alakasız marka eklenmiş

    1. Sırma su 2013 yılında Fransız Danone ye satıldı. 2018 yılına kadar Dişli ailesinin şirkette kalması istendi. 2018 yılından sonra şirket eski sahipleri Mila su olarak yollarına devam ettiler. Danone’nin kurucusu doktor İzak Karasu’dur ve Osmanlı idaresi altında Selanik’te yaşayan Sefarad Yahudisi Carasso ailesinin üyesidir. Kurduğu yoğurt fabrikası daha sonra Danone Grup adını almıştır. Danone Grup şu anda BlackRock ve MFS Investment Management adlı 2 ayrı yatırım şirketi tarafından yönetilmektedir. BlackRock Inc. New York merkezli Amerikan global yatırım yönetimi şirketidir. Kurucusu ve kadrosunun büyük kısmı Yahudidir. BlackRock, 10 trilyon $’a ulaşan yönetilen varlıklar ile 2023 yılı itibarıyla dünyanın en büyük varlık yöneticisidir. Saygılar…

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.