İnsanlık

Bu 1 Türk Lirası’nın Değeri Hazinelere Bedel

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Ebru Keskiner

Bazıları için asgari ücret karşılığı para bir öğün yemekteki hesap olabilirken, bazıları için ise 1 TL varsa yoksa her şeyleridir.

Terör mağduru Surlu aileler için düzenlenen yardım kampanyasına, “Kusura bakmayın babam 4 aydır çalışmıyor” notuyla kendisi küçük yüreği büyük Siverekli Ebru Keskiner 1 lira bağışladı.

1tl lik yardım notu

Ebru’nun babası İhsan Keskiner gazeteye verdiği röportajda; Önceki gün müdür yardımcısının kendisini aradığında Ebru’nun yardımından haberinin olduğunu söyleyerek şunları anlattı: “Abime ait olan kamyonla iş olduğunda şoförlük yapıyorum. Yaklaşık 4 aydır iş yok. Zaten bu iş sezonluk oluyor. İş olduğunda eve para giriyor olmadığına ise girmiyor. Evim kira. Yıllık 2.500 lira kira ödüyorum. Evim iki oda ve beş çocuğum var. Sezonluk olarak çalıştığımda evin yıllık kirasını hemen ödüyorum dışarıda kalmamak için. Üç çocuğum okuyor. Her gün düzenli olarak harçlık vermem mümkün değil. Olunca 50 kuruş ya da 1 lira veriyorum olmayınca vermiyorum. Ebru ona 1 lira olarak verdiğim harçlığı Surlu aileler için vermiş. Keşke daha fazla olsa da daha fazla verebilsek. Kızımla gurur duyuyorum.”

Aferin kız sana!

Paylaş; başkaları da faydalansın!

2 thoughts on “Bu 1 Türk Lirası’nın Değeri Hazinelere Bedel

  1. I simply want to tell you that I’m newbie to blogging and site-building and certainly savored this web site. Probably I’m planning to bookmark your website . You definitely have exceptional article content. Thanks a lot for sharing with us your website.

  2. It’s in point of fact a great and helpful piece of information. I am satisfied that you simply shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.