Gerilim, Korku, Sinema Felsefesi, Suç

Mezarına Tüküreceğim 3, I Spit on Your Grave 3, Vengeance is Mine

Paylaş; başkaları da faydalansın!

Suçlar cezasız kalmamalıdır.

Hırsızlık, adam yaralama, cinayet, taciz, tecavüz, uyuşturucu… hepsinin bir cezası olmalı, kişi ve kişinin kim olduğunun ayrımı yapılmaksızın uygulanmalıdır.

İşlenen suçun mağdurunu ancak bu suçtan mağdur olmuş bir başkası anlar.

Yani bazı atasözleştirilmiş sözlerimiz var ya aslında düşününce sadece teselli vermekten öteye gidemediği görülmektedir.

Mesela hırsızlık olayında, adam tüm varını yoğunu kaybetmiş… diyoruz ki mala geleceğine cana gelsin. Suçlu yakalanıyor… soruyorlar para nerede? Yedim! İçeri at, yatsın, kısa süre sonra dışarıya… Suçlu yedi. Borçlarını ödedi. Keyif yaptı. Mağdur ise tüm birikimi üzerine bir bardak su içti:(

Tecavüze uğrayan… Tüm hayatı karardı… Beyinsiz bir bedenin içindeki zevk suyunu akıttığı bir ceset oldu… Tecavüzcü zevkini aldı… Takım elbisesini giydi… İyi hal olmalı mı cezasında?

Kısasa kısas.

Adalet sisteminin iyi işlemediği yerlerde mağdur olanlar ve/veya mağduriyetten etkilenenler kendi cezalandırma yöntemlerine başvururlar. Bu böyle bir kere başladı mı kendi gibi tüm mağdurlar için bir savaşçı olur. Bu intikamın sonucunda ne kadar suçludur?

https://youtu.be/A5wqcM6l624

Benim Puanım: 8 / 10

IMDB Puanı: 5,2 / 10

Sinemalar.com Puanı: 6,6 / 10

Yapımı : 2015 – ABD

Tür : Gerilim , Korku , Suç

Süre: 93 Dak.

Yönetmen : R.D. Braunstein

Oyuncular : Sarah Butler , Gabriel Hogan , Karen Strassman , Doug Mckeon , Jennifer Landon

Senaryo : Daniel Gilboy

Yapımcı : Richard Schenkman , Lisa M. Hansen

Diğer Adı : I Spit on Your Grave: Vengeance is Mine

Paylaş; başkaları da faydalansın!

2 thoughts on “Mezarına Tüküreceğim 3, I Spit on Your Grave 3, Vengeance is Mine

  1. I just want to tell you that I am beginner to blogging and truly enjoyed this web blog. Very likely I’m want to bookmark your site . You amazingly have tremendous stories. Bless you for sharing with us your web site.

  2. I was suggested this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble. You’re amazing! Thanks!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.